Beste Datingsites

XRelatie

4
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

Xrelatie websiteCasual datingsites zijn in België de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. De erotische dating website XRelatie speelt hier handig op in. Ze zijn nog maar een aantal jaren oud, maar reeds sterk internationaal gegroeid, en niet in het minste in de Benelux erg actief. Deze website is bedoeld voor iedereen die wel een kortstondige relatie of een nachtje avontuur wilt.

Deze datingsite ziet er goed uit en heeft een aantrekkelijke vormgeving. Desalniettemin valt XRelatie in de valkuil die andere erotische datingsites ook wel plaagt: valse of onoprechte profielen van (vooral) vrouwen. Dit zorgt ervoor dat de hele datingsite wat onbetrouwbaar overkomt. Je bent er immers nooit zeker van dat je met een echt persoon communiceert.

Een andere probleem is dat voor zo bijna alles moet worden betaald. Dit zorgt ervoor dat je het gevoel hebt bedrogen te worden, onder meer doordat de respons van anderen op de website erg laag is. Tevens is na afsluiten van een abonnement dit betaald lidmaatschap moeilijk op te zeggen. Met XRelatie is dus voorzichtigheid geboden. Er zijn teveel rare of onoprechte accounts, vooral van het vrouwelijke geslacht. Indien je een erotische datingsite zoekt dan ben je bij andere casual datingsites aan een beter adres.

Positief:
 • Glad design met veel gebruiksgemak

Negatief:
 • Lage respons op verstuurde berichten
 • Zeker niet alle profielen zijn oprecht

Nu Gratis Aanmelden

Casual datingsites zijn in België de laatste jaren sterk in populariteit gestegen. De erotische ...
4 Totale score

Een niet al te beste erotische datingsite. Het algehele ontwerp van de website is acceptabel, maar het lage niveau van het ledenbestand en het ondermaatse toezicht is dat niet. Hierdoor zijn er veel valse profielen.

Kwaliteit
4
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
2
Effectiviteit
4
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0