Beste Datingsites

Tesamen

8
Gebruikersbeoordeling: 9.1/10 (3 stemmen)

Tesamen websiteEen van de betere kleine datingsites in België is Tesamen. Deze koppelingswebsite is zoals ze zelf stellen een “niet commerciële relatiedienst” en dat is dan ook direct hun doel: succesvol vrijgezellen samenbrengen. Veruit de meeste personen die zich bij Tesamen aanmelden zijn op zoek naar een langdurige relatie. De verhouding vrouwen en mannen is vrijwel gelijk. Wel zijn de meeste leden boven de 30 jaar, met daarbij ook een sterk segment 45 plussers.

Over het Tesamen platform

De vormgeving van Tesamen doet zo nu en dan wat simplistisch aan, maar dit is eigenlijk ook wel haar charme. Omdat de datingsite in principe gratis is heb je het gevoel dat het hier echt om koppelen gaat zonder echt commerciële bijbedoelingen. Bij Tesamen staat privacy hoog in het vaandel. Dit uit zich onder meer in een sterke identiteitscontrole, en de mogelijkheid om je profiel alleen te delen met de mensen die jij selecteert. Men checkt overigen alle profielen op volledigheid, zodat het daten ook écht leuk wordt.

De website zelf is zoals gesteld vrij eenvoudig opgezet, maar zit op het gebied van gebruikersgemak wel fijn in elkaar. De belangrijkste functies zoals profiel aanmaken, zoeken en andere profielen bekijken zijn eenvoudig te vinden en te gebruiken. Wil je contactgegevens uitwisselen of meer communiceren via de website, dan kun je daarvoor een speciaal lidmaatschap afsluiten.

Werking van Tesamen

Je kunt via de datingsite andere mensen vinden en hun profielen inzien wanneer zij deze met je willen delen. Door haar sterk persoonlijke aanpak is Tesamen vooral geschikt voor personen die wel eens zijn teleurgesteld op andere mainstream datingsites. Deze website doet immers meer haar best om singles echt te koppelen en is bereid om je hier veel bij te helpen. Daarbij is Tesamen niet gericht op commercie, en wordt het ook als zodanig erkend onder de Belgische wet.

Wat eigenlijk Tesamen dus bijzonder maakt is de enorme focus die het team achter de website legt op het koppelen van leden. Tesamen heeft niet het grootste ledenbestand, maar er is wel duidelijk een hoog koppelingspercentage, ook al wordt dat niet door de website zelf verstrekt. Vooral personen die het lastig te vinden om een leuk contact te vinden via een van de andere datingsites zou juist bij Tesamen wel eens kunnen slagen. De persoonlijke aanpak op het koppelen via de datingsite maakt het ook echt anders dan grote massa datingsites als MeetPlaza, Relatieplanet of Seniorengeluk (voor de 50 plussers), die toch ook kwaliteit hebben maar wat meer onpersoonlijk zijn.

Conclusie Tesamen

Er zijn op de website van Tesamen vele succesverhalen te lezen, welke ook door de realiteit gesteund lijken te worden. Gebruikers zijn over het algemeen erg enthousiast en velen meldden ook de liefde van zijn of haar leven via de website te hebben gevonden. Wij vinden deze online datingwebsite daarbij erg leuk in gebruik. De opties zijn niet altijd even uitgebreid, maar Tesamen doet wel wat het moet doen. En dat is uiteindelijk toch altijd nog met succes vrijgezellen bij elkaar brengen.

Positief:
 • Zeer goede nadruk op kleinschalig en contacten
 • Persoonlijke benadering bij het koppelen van leden
 • Het slagingspercentage van de matching is relatief hoog

Negatief:
 • Het aantal leden is beperkt (maar dat is ook wel tegelijkertijd een van de pluspunten)

Nu Gratis Aanmelden

Een van de betere kleine datingsites in België is Tesamen. Deze koppelingswebsite is zoals ze zelf ...
8 Totale score

Zoek je een kleinschalige, gemoedelijke datingsite dan is Tesamen waarschijnlijk de beste keuze in België. Het team achter de website helpt je echt te koppelen aan personen die uitstekend bij je passen.

8.1Onze score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8.5
9.1Gebruikersscore
Kwaliteit
9.3
Gebruiksgemak
9.0
Betrouwbaarheid
9.6
Effectiviteit
8.6
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
3 Beoordelingen
 1. Reageer Lisanne de Smet 13/01/2015 at 09:29
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Ik ben echt heel erg blij met de diensten van Tesamen. Op veel andere koppelingswebsites is toch wel veel afstandelijk vind ik... Bij Tesamen ben ik heel persoonlijk geholpen en ben ik via hun toch alweer bijna 2 jaar samen met de man van mijn dromen ;)...
 2. Reageer Henri W 30/01/2015 at 18:16
  4.35
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Ik ben heel positief. Tesamen is echt anders en men doet warempel de best om je te koppelen met iemand die echt bij je past. Een nadeel kan zijn dat het soms allemaal wat simpel aandoet, maar dat maakt de website meer dan goed door haar goede diensten.
 3. Reageer patrick ds 18/02/2015 at 20:26
  4.35
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  70
  tesamen is volgens mij de beste datingsite echte profielen paspoortcontrole eerlijke leiding die men bellen kan ik heb reeds zes dates gehad de ware zat er nog niet bij maar ik zoek verder ik heb het bij tesamen naar mijn zin
  + POSITIEF: echte profielen geen truks met bankkaarten men scant de pasfoto voor uw paspoortcontrole men kan de leiding bellen
  - NEGATIEF: iets te weinig leden te weinig reclame

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0