Beste Datingsites

Stiekempjes

3.4
Gebruikersbeoordeling: 2.2/10 (1 stemmen)

Stiekempjes websiteMet haar grappig bedoelde naam trekt Stiekempjes de aandacht. Dit is uiteraard niet eenvoudig in het volle landschap van casual datingsites in de Benelux. Desalniettemin is Stiekempjes met een still opmars bezig. De website is niet geheel onlogisch toegelegd op personen in een relatie die op zoek zijn naar een affaire of avontuur daarnaast. Men stelt dat hierdoor je liefde weer een tweede kans krijgt en dit ook je vaste relatie kan redden.

De website ziet er leuk en frist uit en ook het design is in orde. Aanmelding gaat eenvoudig, waarbij je in eerste instantie geen lange profielen of vragenlijsten in hoeft te vullen. Je kunt dus al direct na de gratis registratie rondkijken om te zien of Stiekempjes wat voor jou is. Tevens biedt de datingsite een “contactgarantie”, oftewel een verzekering dat je altijd wel in contact komt met andere leden.

Tot zover de theorie. De praktijk is toch wel wat weerbarstiger dan bovenstaand. Want na aanmelding valt de hoeveelheid leuke profielen zeker op; bijna te goed om waar te zijn. Je ontvangt al snel respons van andere leden. Wanneer je echter een abonnement afgesloten hebt dan verdwijnen de meeste van deze leuke contacten als sneeuw voor de zon. De standaard oplichtingsmethode en zeer misleidend.

Kortom, rondkijken kan in principe geen kwaad. Ben wel Stiekempjes waakzaam wanneer je met anderen communiceert, want deze erotische datingsite kent verscheidene dubieuze profielen. Daarom is het beter om je in te schrijven bij meer gerenommeerde casual datingsites van België, wanneer je echt serieus op zoek bent naar een leuk kortstondig contact.

Positief:
 • Nieuw, verfrissend design en interface

Negatief:
 • Veel valse of foute profielen
 • Weinig controle op misleidende praktijken

Nu Gratis Aanmelden

Met haar grappig bedoelde naam trekt Stiekempjes de aandacht. Dit is uiteraard niet eenvoudig in ...
3.4 Totale score

Vergeleken met andere actieve casual datingsites in België is Stiekempjes ondermaats. Er is te weinig toezicht op onoprechte profielen en de website is te commercieel. Positief is wel de prettige interface en het heldere ontwerp.

4.5Onze score
Kwaliteit
5
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
2
Effectiviteit
4
2.2Gebruikersscore
Kwaliteit
2
Gebruiksgemak
5
Betrouwbaarheid
1
Effectiviteit
1
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Eric Dejonghe 20/01/2015 at 09:48
  1.1
  Kwaliteit
  20
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  10
  Effectiviteit
  10
  Toch wel echt een zeer matige website. Je kunt er niet veel verwachten misschien, maar de gehele opzet en alles voor "credits"... het viel me tegen

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0