Beste Datingsites

Stedendating

6
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

Stedendating websiteSoms heb je een leuk contact online opgedaan maar woont deze persoon te ver weg. Het is een vast gegeven dat dit soort relaties een kleine kans van slagen hebben. Met de online datingsite Stedendating heb je dit probleem niet. Via de dating website kun je namelijk op zoek gaan naar andere vrijgezellen direct vanuit je stad, dorp of buurt. Dat dit een goede aanpak is blijkt uit het feit dat er elke dag zo’n 80 nieuwe Vlaamse leden zich bij Stedendating aanmelden.

Na de gratis aanmelding valt op dat de website een fris karakter heeft. Niet zo gek als je bedenkt dat de makers achter de website meer ervaring hebben met het opzetten van effectieve koppelingswebsites, zoals Ondeugend Daten en MetJou. Het doorzoeken van profielen is intuïtief. Het aanbod wordt mede bepaalde door je locatie, als stad of regio, waardoor je altijd andere singles uit je buurt contacteert. Als communicatiemiddelen heb je onder een chatbox en persoonlijke mail tot je beschikking. Niet heel uitgebreid dus, maar wel functioneel.

Uiteraard zou je kunnen stellen dat het zoeken naar vrijgezellen uit je buurt je mogelijkheden beperkt. Maar indien je een interessant contact opdoet is het wel makkelijker om elkaar te ontmoeten. Tevens is zo je kans op een lange relatie groter. Wat je belangrijker vindt is dan ook meteen doorslaggevend of je je voor Stedendating aan moet melden of niet. Aan de website zelf is in principe niets mis, deze zit gewoon goed elkaar en verbindt vrijgezellen op leuke wijze.

Positief:
 • Vooral leuk om in de buurt contacten op te doen

Negatief:
 • Het aantal leden in regio’s valt wat tegen

Nu Gratis Aanmelden

Soms heb je een leuk contact online opgedaan maar woont deze persoon te ver weg. Het is een vast ...
6 Totale score

Stedendating is een simpele koppelingswebsite die het vooral van haar kleinschaligheid moet hebben. De focus ligt op contacten maken in de buurt en daarvoor biedt deze datingsite wel degelijk mogelijkheden. Verwacht er verder niet al teveel van.

Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
5
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0