Beste Datingsites

SmartVibes

8.5
Gebruikersbeoordeling: 9.2/10 (1 stemmen)

Smartvibes websiteSmartVibes is een website die zich volledig richt op het organiseren van speeddating evenementen. Het is dus geen online datingsite in de traditionele zin, maar een platform waar je je kunt inschrijven voor een speeddating avond bij je in de buurt. Het voordeel van speeddaten dat je op leuke en snelle wijze kunt kennismaken met meerdere personen. Daarbij is wetenschappelijk bewezen dat je al binnen een aantal minuten weet of je met de ander dieper wilt kennismaken of niet. Zo bespaar je tijd en kun je een vervolgafspraak maken om de ander beter te leren kennen.

Het onderscheidende element van SmartVibes is dat er per evenement maar in totaal 14 personen aanwezig zijn: 7 mannen en 7 vrouwen. Hierdoor is de bijeenkomst kleinschalig en kun je goed met iedereen kennismaken. Je krijgt per ontmoeting 7 minuten. In totaal nemen alle ontmoetingen bij elkaar minder dan 1 uur in beslag. SmartVibes zorgt er van te voren voor dat er per meeting personen van dezelfde leeftijdsklasse aanwezig zijn en bij voorkeur ook dezelfde interesses hebben. De leeftijdscategorie staat daarbij ook aangegeven bij de evenementenkalender.

Tijdens de speeddate kun je notities maken. Nadat het evenement is afgelopen kun je daarna op de website van SmartVibes de persoon of personen aankruisen die je wilt terugzien. Willen de personen dit ook, dan worden jullie beide daarop door SmartVibes geattendeerd. Jullie contactgegevens worden daarbij automatisch uitgewisseld, zodat het maken van een vervolgdate eenvoudig is. Dit systeem zit vernuftig in elkaar en in feite is het een nuttige innovatie ten opzichte van de meer traditionele dating websites.

SmartVibes is een leuke website voor als je nu eens van het online daten af wilt en in levende lijve kennis wilt maken met leuke mannen of vrouwen. Het is daarbij ook gewoon een leuk avondje uit. De website is daarbij sterk ondersteunend wanneer nodig, en zit niet in de weg. Het lijkt hierdoor op Tesamen, maar is toch ook onderscheidend op een eigen manier. Hierdoor is SmartVibes een aanrader voor iedereen die een leuk avondje uit wilt met de garantie dat je leuke personen ontmoet. Aanmelden voor de website is gratis.

Positief:
 • Leuk platform voor speeddating evenementen
 • Een goed werkend systeem – ook voor en na

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

SmartVibes is een website die zich volledig richt op het organiseren van speeddating evenementen. ...
8.5 Totale score

Een bijzondere website die geheel is toegericht op speeddating evenementen. In feite vindt het werkelijke contact maken dus in levende lijve plaats. Het systeem werkt goed en is duidelijk.

7.8Onze score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8.5
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7.5
9.2Gebruikersscore
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
9
Effectiviteit
10
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Luc de Smet 22/01/2015 at 06:53
  4.6
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  100
  Dit is gewoon echt heel super! Iedere single moet speeddating eens geprobeerd hebben...

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0