Beste Datingsites

Seniorengeluk

8.7
Gebruikersbeoordeling: 8.1/10 (3 stemmen)

Seniorengeluk websiteHet is voor senioren niet altijd vanzelfsprekend om de grote algemene datingsites te gebruiken, mede door de grote diversiteit aan leeftijd op deze websites. Beter is het om een specifieke datingsite te gebruiken voor viertigplussers of vijftigplussers. Een van de beste website voor deze groep is SeniorenGeluk. Deze online dating website is opgericht in 2004 en heeft derhalve al vele jaren succes met het koppelen van senioren.

SeniorenGeluk is geschikt voor iedere single vijftigplusser die op zoek is naar een serieuze relatie of ontmoeting. Maar ook voor vriendschap of gewoon een leuk vrijblijvend contact kun je er goed terecht. De website komt haar doelgroep tegemoet door een sterk vereenvoudigd gebruik, waardoor ook personen die niet zo bedreven zijn met het internet er toch erg goed mee overweg kunnen. Het ontwerp van SeniorenGeluk is schoon en inzichtelijk.

Zoals gewoon is bij de meeste datingsites kun je je gratis bij SeniorenGeluk aanmelden. Tevens kunnen er dan ook standaard berichten worden vestuurd of andermans berichten beantwoord worden. Wil je zelf je berichten kunnen samenstellen, dan is hiervoor een betaald abonnement nodig. Maar het gratis account is voldoende om al goede indruk van de website te krijgen en om te bekijken of deze voor jou geschikt is. En wat SeniorenGeluk extra bijzonder maakt in vergelijking met andere senioren datingsites is het grote aanbod van leden, waarbij een goede sfeer centraal staat.

Door de sterke focus op vijftigplussers is de gemeenschap op SeniorenGeluk gezellig en saamhorig. Ook contact met anderen verloopt ongedwongen. Daarom is deze online datingsite voor iedere senior die op zoek is naar aanspraak of een levenspartner een zeer goede keuze om hun online datingavontuur mee te beginnen.

Positief:
 • Een van de beste websites voor senioren
 • Fijn in gebruik, met nadruk voor ouderen

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Het is voor senioren niet altijd vanzelfsprekend om de grote algemene datingsites te gebruiken, ...
8.7 Totale score

Seniorengeluk is een uitstekende datingsite voor alleenstaande senioren op zoek naar leuke contacten. Het platform is speciaal ingericht met de senioren doelgroep in gedachten. De gemiddelde respons en sfeer op de website is erg goed.

9.3Onze score
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
9.5
Betrouwbaarheid
9
Effectiviteit
9.5
8.1Gebruikersscore
Kwaliteit
8.3
Gebruiksgemak
8.0
Betrouwbaarheid
8.0
Effectiviteit
8.3
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
3 Beoordelingen
 1. Reageer Henk J 06/01/2015 at 12:56
  4.25
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik vind het een prettige datingsite in gebruik. Zoeven aangemeld en de eerste afspraakjes moeten nog komen, maar je hebt er snel contact en leuke discussies met anderen..
 2. Reageer Bertrand 20/01/2015 at 09:46
  3.5
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  80
  Ik ben nochtans content met de diensten van Seniorengeluk.
 3. Reageer Julliette 05/02/2015 at 14:23
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Seniorengeluk werkt prettig en er zijn leuke mensen aanwezig, en als men mij vraag hoe ik het beoordeel dan is dat zeer positief.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0