Beste Datingsites

SecondLove

7.8
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

Second Love websiteJe kent SecondLove misschien wel van hun grote reclamecampagnes. Dit heeft hen wel eens wat negatieve publiciteit opgeleverd, maar ook veel nieuwe leden. Mede hierdoor is deze casual datingsite een van de grote spelers in Vlaanderen, Nederland én Europa.

De focus van SecondLove ligt op affaires. In andere woorden, een avontuur of relatie buiten de eigen vaste relatie. Dit maakt de website niet voor iedereen geschikt, maar voor personen die geinteresseerd zijn in een dergelijk avontuur buitenmate geschikt. De aanwezige leden hebben immers hetzelfde doel, waardoor een contact snel is gevonden. Valse of onoprechte profielen worden snel verwijderd. Op deze punten heeft de website ook wel veel overeenkomsten met Victoria Milan.

Een van de handige functionaliteiten van SecondLove is dat je profiel anoniem blijft in zoverre jij dat wilt. Je kunt dan je profiel delen met personen die je vertrouwt. Dit geeft de website een erg discreet karakter, wat natuurlijk erg positief is voor personen die hun huidige relatie willen behouden. Tevens sluit de datingsite chatvenster automatisch af wanneer deze voor een bepaalde tijd niet worden gebruikt. Verder werkt ook de zoekfunctie erg goed en is vrij uitgebreid. Je kunt daardoor snel filteren op personen die écht serieus zijn.

Mede door de intieme sfeer en dicrete functie is SecondLove ook populair bij vrouwen. Hierdoor zullen zowel mannen én vrouwen meer op gelijke basis contact kunnen maken en is er geen imbalans waardoor de ene partij de kat uit de boom kijkt. Aanmelding is gratis, maar wil je de website intensief gaan gebruiken dan is een betaald membership aan te raden.

Positief:
 • De website heeft veel leuke mogelijkheden tot contact
 • Zeer betrouwbaar en grote nadruk op anonimiteit

Negatief:
 • Reputatie van de website niet erg goed (maar privacy goed gewaarborgd)

Nu Gratis Aanmelden

Je kent SecondLove misschien wel van hun grote reclamecampagnes. Dit heeft hen wel eens wat ...
7.8 Totale score

SecondLove is natuurlijk bekend door haar intentie om affaires te faciliteren. Puur naar de website gekeken is het heel degelijk in gebruik en bevat het platform prima communicatiemogelijkheden. Daarbij is je privacy goed gewaarborgd.

Kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8.5
Effectiviteit
7
Voeg je beoordeling toe
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0