Beste Datingsites

Rendez-vous

6.7
Gebruikersbeoordeling: 6.5/10 (1 stemmen)

Rendez-vous websiteDe naam zegt het al, de datingsite Rendez-vous heeft als doel singles te koppelen voor een afspraakje. Welke invulling men hier aan geeft is naar eigen inzicht. In de praktijk wordt deze online datingwebsite vooral gebruikt door vrijgezellen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Rendez-vous bestaat al sedert 1997 en heeft tot heden al vele singles succesvol met elkaar gekoppeld.

De website van Rendez-vous is fris en uitnodigend. Je hebt het gevoel dat je hier welkom bent. Deze handige vormgeving zorgt tevens dat de website prettig in gebruik is en andere profielen goed te bekijken zijn. Tevens heeft de datingsite een toegewijd team van moderators. Zij zorgen ervoor dat onoprechte profielen snel worden verwijderd. Hierdoor kun je ervan op aan dat de andere personen met wie je praat écht en serieus zijn.

Rendez-vous is volledig tweetalig. Voor zowel Vlamingen als Walen biedt dit goede mogelijkheden om leuke contacten uit geheel België op te doen. Het lijkt in dit opzicht een beetje op Meetplaza. Je kunt je voor niets aanmelden, maar bij het versturen van berichten heb je wel een abonnement nodig. Dit lidmaatschap is echter relatief goedkoop vergeleken met veel andere datingsites.

Kortom, ben je vrijgezel en eens toe aan wat anders of een leuke afleiding, dan is het geen verkeerde keuze om je bij Rendez-vous aan te melden. Enig nadeel is wel het groot aantal profielen zonder foto, maar ben je goed op zoek dan zou dat geen bezwaar moeten zijn.

Positief:
 • Dynamische groep leden, veel contactmogelijkheden
 • Betrouwbaar en met grote nadruk op privacy

Negatief:
 • Tweetaligheid geeft soms wat communicatieproblemen

Nu Gratis Aanmelden

De naam zegt het al, de datingsite Rendez-vous heeft als doel singles te koppelen voor een ...
6.7 Totale score

Een grote datingsite met alle voor- en nadelen van dien. Er zijn veel mogelijkheden tot contact en het ledenaanbod is zeer divers. Punt van aandacht is dat er relatief veel personen zijn die niet heel serieus op zoek zijn naar een date of relatie.

6.9Onze score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6.5
6.5Gebruikersscore
Kwaliteit
5
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
5
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Laura 04/02/2015 at 10:49
  3.25
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  50
  Rendezvous beloofde wat en ik heb mijn dan ook in goede moed aangemeld. Tot nu toe ben ik teleurgesteld in het resultaat, weinig mensen met wie ik een klik heb. De website werkt wel goed.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0