Beste Datingsites

Regioswingers

7.9
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

Regioswingers websiteDeze intieme, kleinschalige datingsite is zoals de naam stelt voor personen die geïnteresseerd zijn in swingen met andere stellen in hun buurt. Via Regioswingers kun je terecht voor erotisch contact, maar ook voor vriendschap is het heel geschikt. Tevens kunnen mannen of vrouwen zich ook individueel inschrijven bij Regioswingers. De website is zowel in Nederland als Vlaanderen actief.

Door de hechte community is de sfeer op Regioswingers leuk en uitnodigend. Doordat de meeste personen op de website eenzelfde interesse hebben zul je makkelijk over allerlei zaken kunnen praten en afspraakjes kunnen plannen. Door de gratis aanmelding zijn er ook veel “kijkers”, en kan er eventueel wel eens een onecht profiel tussen zitten. Maar vooral de personen die gaan voor de betaalde opties zijn serieus en bij deze groep zul je naar alle waarschijnlijk dan ook vinden wat je zoekt.

Indien je dat wilt kun je je profiel anoniem opzetten en je foto’s vervagen, zodat je niet te herkennen bent. Wanneer je dan een leuk contact opdoet kun je er zelf voor kiezen om je gegevens te delen. Dit geeft een grote mate van veiligheid waardoor ook “twijfelaars” een kijkje komen nemen en kunnen proeven van swingen in de regio. Regioswingers is hierdoor naast Klasseswingers een van de weinige online datingsites voor swingers die er serieus werk van maakt om individuen of paren succesvol met elkaar in contact te laten komen.

Positief:
 • Leuke en hechte community
 • Laagdrempelig waardoor veel nieuwe leden

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Deze intieme, kleinschalige datingsite is zoals de naam stelt voor personen die geïnteresseerd zijn ...
7.9 Totale score

Voor paren die willen "swingen" is Regioswingers wellicht het meest geschikte startpunt van Vlaanderen. De website bevat niet heel veel functionaliteiten, maar is wel heel prettig in gebruik en heeft een prima check op privacy en betrouwbaarheid.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8.5
Voeg je beoordeling toe
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0