Beste Datingsites

Pepper

7.5
Gebruikersbeoordeling: 7.5/10 (1 stemmen)

Pepper.beDe bekende Nederlandse datingsite Pepper heeft nu ook een Belgische website opgestart. Iedereen in België die op zoek naar een serieuze date en relatie kan zich daarom vanaf heden bij Pepper.be aanmelden. Hierbij richt Pepper zich op de jongere single met een actief karakter en een positieve instelling. De meeste vrijgezellen op de website zijn ouder dan 25 jaar en jonger dan 45 jaar.

In haar ontwerp en implementatie kan de website van Pepper zich bogen op de grote ervaring die het heeft opgedaan op de Nederlandse markt. Hierdoor zijn de functionaliteiten geheel doorgetest en werken de zaken naar behoren. Ook hier staat weer het gebruik van multimedia bij de profielen centraal. Dus verwacht veel gebruik van foto’s en video’s, en relatief minder profieltekst.

Net zoals bij andere grote datingsites heeft ook Pepper de mogelijkheid tot een persoonlijkheidstest wanneer je je aanmeldt. Hier moet je ook niet teveel van verwachten. Wel geeft het een leuk beeld en kun je de uitslagen gebruiken in je profiel. Dit gebeurt door middel van kernwoorden bij je profiel. Ook nog na de test kun je deze kernwoorden aanpassen.

Een belangrijk punt voor nieuwe aanmelders is dat je pas gekoppeld wordt met andere als je profiel voor 100% is ingevuld. Zo onderscheid Pepper het kaf van het koren en worden alleen echt serieuze personen op zoek naar een relatie gekoppeld. Tevens stimuleert dit iedereen om zijn of haar profiel in te vullen.

Doordat Pepper.be nog een nieuwe website op de markt is, kan het aantal leden op bepaalde locaties nog niet heel hoog liggen. Desalniettemin biedt dit ook kansen, aangezien de response op berichten gemiddeld hoog ligt bij een nieuw publiek. Ook Pepper heeft zoals veel andere datingsites meer mannelijke leden dan vrouwen, maar dit verschil valt verhoudingsgewijs nog mee.

Een van de beste punten van Pepper.be is de eigen mobile app. Alhoewel de meeste grotere online datingsites tegenwoordig wel een app hebben, gaan ze bij Pepper nog een stapje verder. De applicatie ziet er gewoon erg gelikt uit en biedt in feite de gehele gebruikservaring van Pepper op je smartphone.

Positief:
 • Gebruiksvriendelijk ontwerp
 • Handige mobile applicatie
 • Modern met veel multimedia

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

De bekende Nederlandse datingsite Pepper heeft nu ook een Belgische website opgestart. Iedereen in ...
7.5 Totale score

Pepper BE is een degelijke dating website voor serieuze vrijgezellen tussen de 25 en 45 jaar. De koppeling naar aanleiding van de persoonlijkheidstest moet men liggen, maar werkt goed. Verder valt het gebruik van multimedia positief op, zowel bij de profielen als voor Pepper BE zelf.

7.5Onze score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
8
7.5Gebruikersscore
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Francois 27/01/2016 at 13:18
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Super, leuk volk. Ik heb me hier opperbest vermaakt.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0