Beste Datingsites

Parship

9.5
Gebruikersbeoordeling: 8.5/10 (6 stemmen)

Parship websiteZoek je een stijlvolle datingsite dan bij je bij Parship aan het goede adres. Deze mainstream online datingsite biedt interessante mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Parship is immers een van de best bezochte datingsites in Europa en is daarbij in België ook erg populair. De meeste van de personen die lid zijn van Parship zijn ouder dan 30 jaar. Er is hierbij een licht groter aandeel van vrouwen.

De Parship Website

De website legt veel nadruk op kwaliteit en op hoogwaardige matching. Een van de tools die hiervoor gebruikt wordt is de Parship persoonlijkheidstest. De test is erg uitgebreid en zorgt ervoor dat je automatisch gekoppeld kan worden aan andere personen met dezelfde persoonlijkheid of voorkeuren. Hierbij valt op dat de test innovatief is en ook gebruik maakt van situatieschetsing of afbeeldingen. Zeer de moeite waard dus.

Het Parship platform is professioneel opgezet. Voor nieuwe gebruikers kunnen de vele mogelijkheden misschien wat overweldigend zijn, maar dat went gewoonlijk snel. In feite kun je beginnen met de kern, zoals het opzetten van je profiel en het doorzoeken van het platform naar leuke andere leden. Vanuit dat punt kun je snel van meer opties gebruik maken, zoals de chat, het aanbevelen of het uitgebreid zoeken. Verder ziet de Parship website er gewoon goed vormgegeven uit.

Parship Registratie en Gebruik

Net zoals de meeste andere grote datingwebsites kun je je bij Parship zonder betaling registreren. Met dit gratis lidmaatschap kun je dan alvast bekijken of de datingsite wat voor jou is. Hieronder valt onder meer: andere profielen bekijken en jezelf kenbaar maken. Tevens kun je zien wie er jouw profiel heeft bezocht. Wanneer je een betaald lidmaatschap afsluit heb je alle middelen op de website tot je beschikking, zodat je beter contact kunt maken met andere leden. Verder is er ook manuele begeleiding mogelijk voor een meerprijs.

De gemiddelde response op de website ligt hoger dan gemiddeld. Over het algemeen zijn de leden vrij betrokken en zijn er weinig “kijkers”. Tevens zul je als gebruiker ook meer kwaliteit ervaren van de aanwezige profielen. Doordat je wordt gestimuleerd om veel informatie bij je profiel te verstrekken heb je ook meteen goede aanknopingspunten voor een gesprek met andere leden. Gebruik je de Parship website intensief dan zul je ook snel een leuke date of relatie kunnen vinden.

Parship Conclusie

Parship onderscheidt zich vooral doordat het erg professioneel en serieus is. Hierdoor trekt het een ook wat ouder publiek van vrijgezellen. Voor het jongere publiek kan Parship derhalve wat stijf aandoen en is men wellicht beter af bij EliteDating of Be2. Maar voor iedereen die het daten serieus wilt aanpakken is Parship een prima keuze. Er zijn veel opties die het online contact zoveel leuker maken. De gemiddelde response is goed en de meeste leden staan open voor een prettig gesprek. Je kunt er in ieder geval op aan dat deze website je écht wilt koppelen aan een leuk andere persoon.

Positief:
 • Prima persoonlijkheidstest, goed voor matching
 • Hoge kwaliteit in zowel websitegebruik als leden

Negatief:
 • Een betaald abonnement is vrij duur (maar dan heb je ook wel wat)

Nu Gratis Aanmelden

Zoek je een stijlvolle datingsite dan bij je bij Parship aan het goede adres. Deze mainstream ...
9.5 Totale score

Parship is gewoonweg een zeer betrouwbare website voor het vinden van leuke contacten. De kwaliteit van de profielen en het gebruiksgemak staan daarbij hoog in het vaandel. Vooral aan te raden voor hoger opgeleiden en dertig plussers.

9.5Onze score
Kwaliteit
9.5
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
10
Effectiviteit
9.5
8.5Gebruikersscore
Kwaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5
Betrouwbaarheid
8.5
Effectiviteit
8.5
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
6 Beoordelingen
 1. Reageer Bernard Maes 28/12/2014 at 08:43
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Deze datingsite heeft me reeds aan een aantal leuke contacten geholpen die ik anders niet zou hebben ontmoet. De prijs van het abonnement is wel hoog en je moet er wel wat effort in steken... Desalniettemin vind ik Parship wel heel prettig werken en er bevinden zich leuke personen op.
 2. Reageer Lucie 06/01/2015 at 12:53
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Ik heb hier mijn lief leren kennen...!
 3. Reageer Miranda de Vries 14/01/2015 at 05:06
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Als Nederlandse die in Antwerpen werkt was Parship voor mij echt een uitkomst om nieuwe contacten op te doen en vrienden te maken. Daarnaast is het platform heel vrouwvriendelijk. Een aanrader!
 4. Reageer Marja 23/01/2015 at 08:14
  3.85
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Vooralsnog is de ervaring positief
 5. Reageer Ludovic 23/01/2015 at 08:57
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Met mijn 55 jaar "still going strong", ik vind Parship een prima datingsite
 6. Reageer Lucas de Vree 05/02/2015 at 14:21
  3.6
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Ik ben zeer zeker content met de diensten van Parship. Het een en ander zal zich nog moeten bewijzen, evenzogoed ben ik positief verrast door de dienstverlening die toch heel persoonlijk is. Alles is ook zeer gebruiksvriendelijk.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0