Beste Datingsites

Ondeugend Daten

9
Gebruikersbeoordeling: 8.8/10 (2 stemmen)

Ondeugend Daten websiteDe casual datingsite Ondeugend Daten richt zich op personen die in zijn voor een hete flirt of avontuur. De website heeft daarom een sterk erotisch karakter en is dus niet geschikt voor personen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ondeugend Daten is op dit moment in Nederland een van de meest populaire casual datingsites en nu ook in Vlaanderen met een opmars bezig.

Je kunt je bij de website gemakkelijk en snel aanmelden. Het inschrijvingsproces heeft weinig om het lijf en je kunt dan ook snel op zoek naar andere leden. Het valt hierbij op dat het aantal vrouwen relatief hoog is. Dit is immers niet altijd zo bij andere, soortgelijke adult datingsites. Wel lijkt het aantal leden absurd hoog. Soms moet je ook een beetje uitkijken of een profiel wel valide is. Gelukkig controleert de klantenservice van Ondeugend Daten regelmatig de aanwezige profielen op validiteit en echtheid en worden valse profielen snel verwijderd.

Het ontwerp van Ondeugend Daten ziet er goed uit en alles is dan ook snel te vinden. Tevens is er een handige chatfunctie. Bij een gratis abonnement kun je een beperkt aantal berichten via de chat versturen. Dit is uiteraard meer en uitgebreider bij een betaald lidmaatschap.

Voor iedereen die is geïnteresseerd in een kortstondig – of wellicht langer  – erotische contact is Ondeugend Daten geen verkeerde keuze. De meeste profielen lijken oprecht en ook de service vanuit het team achter de website is in order. Tevens heeft de datingsite ook een mobiele versie, waardoor je altijd van het dating platform gebruik kan maken.

Positief:
 • Lekker eenvoudig in gebruik
 • Het aantal vrouwen en mannen is goed in verhouding
 • Betrouwbaar en goede privacy

Negatief:
 • Relatief veel inactieve profielen

Nu Gratis Aanmelden

De casual datingsite Ondeugend Daten richt zich op personen die in zijn voor een hete flirt of ...
9 Totale score

Voor zowel mannen als vrouwen is Ondeugend Daten een prettige casual datingsite. Je kunt er ongestoord rondkijken. De verhoudingen zijn goed, de website is gebruiksvriendelijk en de gemiddelde kwaliteit is hoog.

8.6Onze score
Kwaliteit
9.5
Gebruiksgemak
8.5
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8.5
8.8Gebruikersscore
Kwaliteit
9.0
Gebruiksgemak
9.0
Betrouwbaarheid
9.0
Effectiviteit
8.5
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
2 Beoordelingen
 1. Reageer Marc de Beere 15/01/2015 at 08:41
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Uitstekende website die echt serieus bezig is met erotische dating. Geen tijdverspillers hier...
 2. Reageer Katja 27/01/2015 at 15:15
  4.35
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  80
  In tegenstelling tot de meeste andere flirtwebsites is dit een website die je als vrouw ook fijn kunt gebruiken. Ik heb geen klachten.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0