Beste Datingsites

Nieuwerelatie BE

7.3
Gebruikersbeoordeling: 7.7/10 (3 stemmen)

Nieuwerelatie websiteVoor vrijgezelle 40 plussers is er nu met de website Nieuwerelatie.be een nieuwe mogelijkheid om leuke contacten op te doen. Via deze datingsite kun je personen ontmoeten die in deze leeftijdscategorie vallen voor een date, flirt of relatie. Afgelopen jaar hebben reeds tienduizenden vrijgezellen zich aangemeld.

Nieuwerelatie.be wil zich onderscheiden door net wat meer kwaliteit te bieden dan andere datingsites in de niche van koppelingwebsites voor senioren. Na aanmelding heb je dan ook al meteen beschikking over veel mogelijkheden tot communicatie en kun je foto’s van andere leden bekijken via de zogenoemde fotomuur. Contact maken is hierbij eenvoudig te doen middels een privébericht of het verzenden van een “flirt”.

De website is nog jong en groeiende en heeft hierdoor nog niet heel veel leden. Dit wordt enigszins opgelost doordat je ook goed in je regio en locatie kunt zoeken waardoor je toch personen tegenkomt waarmee je direct kunt afspreken. Profielen van leden worden door het team achter Nieuwerelatie.be gecontroleerd, zodat de veiligheid op de website goed is gegarandeerd. Nieuwerelatie geeft hierbij ook een speciale kwaliteitsgarantie af. Ben je niet te tevreden dan kun je dit aankaarten bij de klantenservice, waarna een passende oplossing wordt geboden.

Als je iets Nieuwerelatie.be kunt verwijten is dat de website gewoon erg degelijk is maar nergens echt uitzonderlijk of bijzonder. Ben je vijftig plusser dan zijn er op dit moment betere senioren datingsites als SeniorenGeluk of 50plusMatch. Dit is mede het gevolg dat de datingsite nog vrij nieuw is en nog in ontwikkeling is. Je kunt dit ook als een voordeel zien, aangezien de voorwaarden voor aanmelding voor nieuwe leden erg voordelig zijn.

Positief:
 • Fijne website – gebruiksvriendelijk
 • Veel nadruk op kwaliteit

Negatief:
 • Moet zich nog bewijzen – niet veel leden

Nu Gratis Aanmelden

Voor vrijgezelle 40 plussers is er nu met de website Nieuwerelatie.be een nieuwe mogelijkheid om ...
7.3 Totale score

Nieuwerelatie BE is zeker voor veertig plussers een prima online dating website. De Belgische tak van deze website is nog vrij nieuw en moet zich nog bewijzen. Vooralsnog toont het platform zijn kwaliteit en is het zeer gebruiksvriendelijk.

6.8Onze score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
6
7.7Gebruikersscore
Kwaliteit
7.6
Gebruiksgemak
8.0
Betrouwbaarheid
7.6
Effectiviteit
7.6
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
3 Beoordelingen
 1. Reageer Elise Vroomen 22/01/2015 at 06:51
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Ik ben het niet eens met de review. Nieuwerelatie is gewoon een goede datingsite. Ik heb er al veel prettige contacten opgedaan.
 2. Reageer Paolo 30/01/2015 at 18:13
  3.1
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Nieuwerelatie vind ik prettig werken en het ziet er allemaal verzorgd uit. Op dat punt geen opmerkingen. Evenwel is het soms nog een beetje wennen hoe het allemaal werkt allemaal.
 3. Reageer Vince A 12/05/2015 at 12:28
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik ben erg tevreden met de diensten van Nieuwerelatie. Prima service en de meeste mensen die ik er online ontmoet zijn aangenaam.
  + POSITIEF: Goede service, prettig publiek

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0