Beste Datingsites

MetJou

6.3
Gebruikersbeoordeling: 6.2/10 (1 stemmen)

Metjou websiteVoor iedereen wat wils. Zo is de datingsite MetJou het beste te omschrijven. Deze website is voor iedere single met een positieve instelling geschikt. Het is op dit moment door haar toegankelijkheid een van de meer populaire dating websites van Vlaanderen, en er staan dan ook reeds behoorlijk wat vrijgezellen ingeschreven. De meeste personen op MetJou zijn zo tussen de 20 en 45 jaar oud.

De website is degelijk in design en gebruik, maar vrij standaard eigenlijk, zeker als je dat vergelijkt met de beste dating websites. Verwacht je veel extra toeters en bellen, dan ben je bij MetJou aan het verkeerde adres. Maar wil je gewoon snel en makkelijk profielen doorlopen en leuke contacten opdoen, dan kun je dat via deze website zeker goed doen. Vooral de profielen worden inzichtelijk weergegeven zodat je in een oogopslag kunt zien of de persoon bij je past dan wel niet.

Je kunt bij een gratis account ook beschikken over een aantal handige functionaliteiten. Uiteraard kun je dan je profiel aanmaken. Maar je kunt ook profielen van anderen bekijken en standaard chatberichten sturen. Voor iemand die een “passieve” datingstrategie gebruikt en veel afwacht best al wel geschikt dus. Bij een betaald abonnement is het aantal handig opties wel groter. Zo kun je zoveel eigen berichten sturen als je wilt en is de zoekfuncties ook uitgebreid.

Positief:
 • Leuke en gezellige groep leden op de website
 • Eenvoudig en recht door zee in gebruik

Negatief:
 • Niet echt bijzonder, geen opvallende opties

Nu Gratis Aanmelden

Voor iedereen wat wils. Zo is de datingsite MetJou het beste te omschrijven. Deze website is voor ...
6.3 Totale score

MetJou is een typische mainstream datingsite met een leuk en divers ledenbestand. Deze datingsite kent weinig bijzonderheden en valt anderzijds niet erg op. Ben je nieuw met online daten dan is deze datingsite wel een degelijk startpunt.

6.3Onze score
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6
6.2Gebruikersscore
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
4
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Luc D 26/01/2015 at 17:30
  3.1
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  40
  Geen verkeerde website.. Maar ik denk toch dat er betere zijn. Ik heb hier geen succes gehad.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0