Beste Datingsites

MeetPlaza

7.5
Gebruikersbeoordeling: 7.1/10 (2 stemmen)

Meetplaza websiteMeetPlaza is een écht Belgische datingsite met reeds vele jaren ervaring als online koppelingsplatform. Door haar laagdrempelige karakter is deze online dating website uitermate geschikt voor iedereen die het online daten wel eens wil uitproberen. Je kunt daarbij al veel van de website proeven zonder dat aanmelding vereist is. Op dit moment zijn er meer dan 40.000 Belgen lid. MeetPlaza is tevens in Nederland actief, waardoor er ook op singles uit Nederland gezocht kan worden indien gewenst.

De Website

Door haar kleinschalige opzet is MeetPlaza vooral gezellig en intiem te noemen. Er is een grote saamhorigheid onder de leden en contact onderling verloopt natuurlijk. Verder is de interface simpel doch functioneel. Je kunt op andere leden zoeken, profielen bekijken en contact maken. Tevens kun je knipogen versturen. Dat is het. De profielen zijn verder standaard, met de normale punten. Niets bijzonders, maar ook niets verkeerds. Je kunt wel geavanceerd zoeken op persoonlijke voorkeuren en eigenschappen, wat erg handig is, ofschoon wel gewoon bij de wat meer grote koppelingswebsites.

MeetPlaza is verder sterk op het punt van gebruiksgemak. Er zijn goede instructies met betrekking tot alle functies en de klantendienst is goed bereikbaar. Naast de datingsite beheert MeetPlaza ook een informatief magazine over dating en relaties. Hierbij krijg je soms erg nuttige tips over alles wat met online dating te maken heeft. Al dan niet is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om te lezen waar iedereen zich mee bezig houdt op de online datingsite.

Registratie en Gebruik

De gratis registratie is snel een eenvoudig. Het wordt uiteraard aangeraden om een volledige profiel te beschrijven maar dit is niet meteen vereist bij aanmelding. Je kunt later altijd nog je account aanvullen. Maar het ingenieuze aan MeetPlaza is dat hoe meer je over jezelf toont bij je profiel, de gratis opties ook vermeerderd worden. Zo kun je bij invulling van meer dan 50% van je profiel gratis berichten gaan versturen aan andere leden. Voor de chatfunctie heb je wel een betaald lidmaatschap nodig.

Over het algemeen varieert de mate van reacties door andere leden behoorlijk. Hoe meer je gemeen hebt met de andere personen die je aanspreekt, hoe hoger het aantal personen dat ook daadwerkelijk reageert. Dit is extra het geval op MeetPlaza, waarbij er duidelijk verschillende groepen zijn, met iedere verschillende voorkeuren. Op MeetPlaza is het derhalve van belang om je in juiste niche te begeven. Het prettige is dat dit heel eenvoudig is te bereiken door de uitgebreide zoekfunctie en de uitgebreide profielinformatie bij de leden.

Conclusie

Mocht je er nog niet zeker van zijn of online daten wel wat voor jou is, dan is MeetPlaza een zeer goed startpunt. De gratis opties zijn aanzienlijk en je hebt er snel leuk contact. Dit is een voorname reden dat MeetPlaza ook is opgenomen in onze top 5 datingsites. Tevens is de website fijn in gebruik en zul je niet voor rare verrassingen komen te staan. Over het algemeen zijn de meningen over MeetPlaza positief en vele (ex-)leden stellen via de website een leuke relatie te hebben gevonden. Vandaag nog proberen dus!

Positief:
 • Innovatieve opzet, veel informatie bij profielen
 • Gratis opties zijn relatief groot

Negatief:
 • Soms is de interface wel erg simpel

Nu Gratis Aanmelden

MeetPlaza is een écht Belgische datingsite met reeds vele jaren ervaring als online ...
7.5 Totale score

MeetPlaza is zeer toegankelijke website waar iedere leeftijdscategorie wel terecht kan. Deze datingsite heeft veel bezoekers en een divers ledenbestand. Hierdoor is er wel voor ieder wat wils.

7.6Onze score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7.5
7.1Gebruikersscore
Kwaliteit
6.5
Gebruiksgemak
7.5
Betrouwbaarheid
7.5
Effectiviteit
7.0
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
2 Beoordelingen
 1. Reageer Lisa Janssens 04/01/2015 at 15:49
  3.1
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  50
  Ik had meer van deze datingsite verwacht.. Op MeetPlaza zijn er veel mensen actief maar meestal niet serieus.. Ik heb veel meer leuke, serieuze mensen ontmoet op Relatieplanet..
 2. Reageer Wouter 12/02/2015 at 15:01
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  90
  Ik heb me toch wel prima weten te vermaken hier.. Er zijn veel mensen actief waardoor je altijd iemand tegenkomt met wie je het kan vinden. Een date is ook snel gemaakt is mijn ervaring. Meetplaza is misschien simpel maar zeker wel effectief.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0