Beste Datingsites

Meetic

8.3
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

Meetic WebsiteHet is inmiddels toch wel een van de meest bekende dating websites van België te noemen: Meetic. Dit platform heeft door de jaren heen al vele personen gekoppeld voor een afspraakje of relatie. Maar is Meetic nog steeds zo effectief als in haar beginperiode? De website heeft onlangs een volledige metamorfose ondergaan om beter op de veranderende datingmarkt in te spelen.

Wat opvalt aan het platform is dat het er rustig en overzichtelijk uitziet. Er kan veel informatie bij het profiel worden gezet, maar dit is niet verplicht. Dus er is een hoge mate van flexibiliteit om zijn of haar profiel op te bouwen. Deze profielen worden van te voren gecontroleerd door het team van Meetic, waardoor men een hoge mate van veiligheid voorstaat.

Meetic is populair bij verschillende lagen van de bevolking. Hiernaast heeft de datingsite honderdduizenden leden. Voor iedere niche kunnen er dus geschikte profielen worden gevonden. Daarbij zijn er altijd mensen in de buurt die in zijn voor een gesprek en eventueel derhalve ook voor een afspraakje. Het maakt Meetic BE een uitermate veelzijdig dating platform voor vrijwel iedereen.

Men kan zich bij de website kosteloos aanmelden. Zo is het goed om eerste eens rond te kijken of de website bij jouw persoonlijk past. Wanneer je berichten wilt sturen of op berichten wilt reageren moet er wel een lidmaatschap worden afgesloten.

Kortom, Meetic is vooral een hele degelijke dating website voor een breed publiek. Het is niet alleen gericht op een enkele specifieke interesse of leeftijd. Iedereen kan zich aanmelden. Het platform kan hierdoor wellicht soms wat onpersoonlijk aandoen, maar dit maakt ook dat men veel keus heeft en er altijd wat te doen is. Zeker het uitproberen waard dus voor die vrijgezel op zoek naar een serieuze afspraak of relatie.

Positief:
 • Breed en divers ledenbestand
 • Werkt eenvoudig, gebruiksvriendelijke interface

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Het is inmiddels toch wel een van de meest bekende dating websites van België te noemen: Meetic. ...
8.3 Totale score

Meetic is algemenere datingsite waar voor ieder wat wils te vinden is. De basiszaken werken prima. De website komt soms wat onpersoonlijk over maar daarvoor in de plaats is er wel veel keuze door het grote ledenbestand.

Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8
Voeg je beoordeling toe
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0