Beste Datingsites

MatchPrive

3.6
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

Matchprive websiteBij MatchPrive is het doel duidelijk: snel erotisch contact en een avontuurtje. Bij deze website heb je volgens henzelf geen last van omzichtige procedures of lange verhalen. MatchPrive faciliteert contact voor het eenvoudig afspreken zodat je beide een leuke avond hebt. MatchPrive is een vrij nieuwe casual datingsite die de afgelopen periode aan populariteit heeft gewonnen bij zowel mannen als vrouwen.

De gewoonlijke functionaliteiten van een casual datingsite zijn ook hier aanwezig. De interface is echter wel wat kaal en niet heel aantrekkelijk. Dat geldt ook voor de gehele vormgeving, die enigszins amateuristisch aandoet. Desalniettemin werken alle toepassingen wel en kun je het portal van MatchPrive prima gebruiken.

Dan de kwaliteit van de profielen en het ledenbestand. Wat opvalt is dat ook MatchPrive niet helemaal het gangbare probleem van erotische datingsites kan ontduiken. En dat is een sterk overschot van mannen ten opzichte van vrouwen. De vrouwen die op MatchPrive actief zijn lijken vooral professionals en dames die van erotische avontuurtjes hun werkbetrekking hebben gemaakt. Mocht je hiernaar op zoek zijn geen probleem uiteraard. Maar de kans dat je hier een vrouw tegenkomt die oprecht in haar bedoelingen is wordt zo wel heel klein.

Samenvattend kunnen we stellen dat MatchPrive niet tot de top van de casual datingsites in België behoort. Wil je als vrouw of man een kwalitatief hoogwaardige beleving dan kun je beter terecht bij een casual datingsite als Ondeugend Daten, en voor een affaire zijn Affairemarkt of Regioswingers beter geschikt. Overigens is aanmelding voor MatchPrive wel gratis dus je kunt je altijd even aanmelden en rondkijken.

Positief:
 • Aanmelding is snel en platform goed toegankelijk

Negatief:
 • Functionaliteiten van de website soms onhandig
 • Veel “professionals” in het ledenbestand

Nu Gratis Aanmelden

Bij MatchPrive is het doel duidelijk: snel erotisch contact en een avontuurtje. Bij deze website ...
3.6 Totale score

Deze erotische datingsite is zeker niet de beste optie indien je op zoek bent naar een vluchtig contact. Op het platform zijn relatief veel professioneel en onoprechte profielen actief. Daarbij is MatchPrive niet altijd even handig in gebruik.

Kwaliteit
4
Gebruiksgemak
5.5
Betrouwbaarheid
1
Effectiviteit
4
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0