Beste Datingsites

Match4Me

6.9
Gebruikersbeoordeling: 5.7/10 (2 stemmen)

Match4me websiteDe online datingwebsite Match4Me is alweer vele jaren met groot succes actief. Deze datingsite richt zich hoofdzakelijk op hoger opgeleide singles, waarbij deze groep specifiek op zoek kan gaan naar soortgenoten. Iedereen kan zich in principe aanmelden, maar door haar focus is Match4Me vooral dus interessant voor personen met tenminste hoger onderwijs achter (of voor) hun naam.

Na de gratis aanmelding wordt je aangeraden om je profiel volledig in te vullen en een fotoalbum samen te stellen. Hierdoor is bij andere profielen ook veel te lezen en kun je een goede keuze maken in wie te contacteren (en wie niet).

De website is duidelijk professioneel opgezet en de gebruiksvriendelijk is dan ook hoog. Er is een handige homepage waarbij je een oogopslag de laatste ontwikkelingen kunt zien. Tevens werkt alles snel en technisch naar behoren. Je kunt er ook voor kiezen om de matchingfuncties in te schakelen, waarbij je dan automatisch suggesties krijgt voor leuke contacten die bij je passen. Dit is vooral erg handig wanneer snel een selectie wilt maken uit het grote ledenbestand van Match4Me.

Een van de meest positieve aspecten van Match4Me is dat de verhouding man/vrouw nagenoeg gelijk is. Hierdoor is er geen sprake van de imbalans die je wel eens op andere datingsites vindt. Vrouwen of mannen hebben daar teveel keuze waardoor het maken van een leuk contact kan worden bemoeilijkt. Op Match4Me is het contact daarentegen natuurlijk en ongedwongen, iets wat bij de grote concurrent EliteDating soms ontbreekt. De respons – bij een normaal bericht uiteraard – is over het algemeen leuk en aanmoedigend.

Kortom, ben je hoger opgeleid én vrijgezel? Geef Match4Me dan zeker een kans. Je zult positief verrast worden door de website en hoe leuk online daten kan zijn met de prettige sfeer.

Positief:
 • Ongedwongen en leuke contacten
 • Relatief hoge respons op verstuurde berichten

Negatief:
 • Niet overal evenveel profielen actief

Nu Gratis Aanmelden

De online datingwebsite Match4Me is alweer vele jaren met groot succes actief. Deze datingsite ...
6.9 Totale score

Match4Me is een prima datingsite zonder al te veel poespas. De mogelijkheden zijn niet legio maar het gehele platform werkt uitstekend. Voor hoger opgeleide singles is deze website een prima startpunt voor online dating.

8Onze score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
9
Effectiviteit
8
5.7Gebruikersscore
Kwaliteit
6.0
Gebruiksgemak
5.0
Betrouwbaarheid
6.0
Effectiviteit
6.0
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
2 Beoordelingen
 1. Reageer Freddy 23/01/2015 at 08:16
  2
  Kwaliteit
  40
  Gebruiksgemak
  40
  Betrouwbaarheid
  40
  Effectiviteit
  40
  Ik was niet zo tevreden over Match4me.. Je hebt toch weinig keus wat je kunt doen vind ik.. daarbij zijn er - wanneer je ook aanmeld - er niet zo veel mensen op het de website actief. Dit levert op termijn problemen op omdat je telkens dezelfde mensen ziet..
 2. Reageer Lisa Vandamme 29/01/2015 at 10:07
  3.75
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Het was in het begin even wennen om match4me te gebruiken, ofschoon hierna ik geen klachten heb. Ik heb er veel lieve en fijne mensen leren kennen en er ook een aantal erg leuke dates mee gehad.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0