Beste Datingsites

MaatjeMeerMatch

7.6
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

Maatjemeermatch websiteBen je een single met een wat volslanker lichaam? Dan is er nu MaatjeMeerMatch. Deze datingsite richt zich op het koppelen van personen met ronde vormen met anderen die een voorkeur voor dit lichaamstype hebben. Door deze zeer specifieke aanpak is deze datingsite een groot succes: iedere dag krijgt de website zo’n 40 nieuwe leden erbij.

Bij Maatjemeermatch weet iedere deelnemer waarvoor hij of zij op de website aanwezig is. Hierdoor kunnen er ook geen misverstanden ontstaan wanneer er in levende lijve een ontmoeting plaatsvindt. En mede door de gerichtheid van de website heeft er zich online reeds een hechte gemeenschap gevormd. Iedereen kan leuke contacten opdoen voor (online) vriendschap, flirts, relaties of dates.

Doordat de datingsite is opgezet door personen met ervaring in de online datingwereld zijn design en de functionaliteiten van hoge kwaliteit. Zo hebben zij ook de datingsites Ondeugend Daten, MetJou en Alleenstaande Mama’s ontworpen. De gebruiksvriendelijkheid is daarom ook hoog; het gebruik spreekt bijna vanzelf. Je kunt handig zoeken op eigenschappen als hobby’s, haarkleur of woonplaats. Mocht je problemen hebben dan is de klantendienst snel en behulpzaam.

Aanmelding voor Maatjemeermatch is gratis. Je kunt dan ook rustig rondkijken en de profielen van anderen inzien. Heb je een leuk contact opgedaan dan kun je met elkaar op verschillende manieren communiceren. Zo kun je standaard berichten sturen, maar ook chatten, porren of telefonisch contact hebben. Hierdoor wordt het hebben van een leuke match alleen maar gestimuleerd. Tevens heeft MaatjemeerMatch ook een mobile website, waardoor je het heel goed op je smartphone kunt gebruiken.

Positief:
 • Leuke communnity met actieve leden
 • Hoge kwaliteit in opties en vormgeving

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Ben je een single met een wat volslanker lichaam? Dan is er nu MaatjeMeerMatch. Deze datingsite ...
7.6 Totale score

Voor volslanke vrouwen en mannelijke liefhebbers is MaatjemeerMatch dé datingsite in België. Het platform biedt veel verschillende mogelijkheden ter interactie. Samen met het diverse ledenbestand is een contact via deze website zo gemaakt.

Kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7.5
Effectiviteit
7.5
Voeg je beoordeling toe
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0