Beste Datingsites

Klasseswingers

8.3
Gebruikersbeoordeling: 8.2/10 (2 stemmen)

Klasseswingers websiteMet de nieuwe datingsite Klasseswingers kun je nu erotisch daten op hoog niveau. Deze casual datingsite is namelijk gericht op het brengen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit moet er dan voor zorgen dat je op een leuke wijze kan aanvangen met een spannend avontuur. Klasseswingers richt zich hierbij ook op hoger opgeleiden en vrouwen.

Doordat Klasseswingers haar website erg vrouwvriendelijk maakt, melden zich er niet alleen meer vrouwen op het platform aan, maar zijn er ook meer mannen die afkomen op het grote aantal vrouwen. Een win-win situatie dus. Hiermee gaat Klasseswingers het gevecht aan met andere erotische datingsites zoals RegioSwingers of Erovie, welke vaak het probleem hebben dat er zich meer mannen dan vrouwen op hun platform bevinden. Tevens zorgt de gelijke verhouding tussen de mannen en vrouwen op deze website voor een prettige sfeer met een goede response ratio.

Op Klasseswingers is het gebruik van de website erg simpel. De basisfunctionaliteiten zijn gemakkelijk onder de knie te krijgen. Voor de enthousiasten onder ons zijn er ook geavanceerde functies. Zo kun je zoeken op verschillende lichaamskenmerken en uiteraard op persoonlijke voorkeur. Profielen worden aantrekkelijk weergeven, waarbij er ook ruimte is voor koppelingen met video en foto’s. Dit doet Klasseswingers dus prima.

Zoals men kan afleiden uit de naam maakt Klasseswingers zich ook sterk voor aanmelden van paren. Je kunt via het platform dan andere stellen vinden, of singles, die aan partnerruil willen doen. Zoals gewoonlijk bij moderne erotische datingsites kun je ook bij Klasseswingers volledig anoniem contact maken. Ook privacy is dus goed gewaarborgd.

In principe is er op Klasseswingers weinig aan te merken. De datingsite doet waar het voor staat: hoger opgeleiden koppelen voor een affaire, partnerruil of een erotisch avontuur. Technisch werkt de website uitstekend. Doordat er veel focus is op vrouwen is er een fijne sfeer waar zowel vrouwen als mannen baat bij hebben. Uiteraard moet Klasseswingers zich nog gaan bewijzen. Op dit moment heeft de datingsite nog niet zoveel leden, maar zoals het er nu uitziet gaat daar snel verandering in komen.

Positief:
 • Hoge kwaliteit ledenbestand en fijne vormgeving
 • Prettige vrouwvriendelijke sfeer op de site

Negatief:
 • Nieuwe datingsite, nog niet zoveel leden

Nu Gratis Aanmelden

Met de nieuwe datingsite Klasseswingers kun je nu erotisch daten op hoog niveau. Deze casual ...
8.3 Totale score

Klasseswingers is zeker voor een casual datingsite van hoge kwaliteit. De interface werkt prettig en de sfeer op de website is prima. Voor zowel mannen als vrouwen biedt deze casual datingsite goede mogelijkheden voor het opdoen van erotische contacten.

8.4Onze score
Kwaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
9
8.2Gebruikersscore
Kwaliteit
8.0
Gebruiksgemak
8.0
Betrouwbaarheid
9.0
Effectiviteit
8.0
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
2 Beoordelingen
 1. Reageer Filip 17/01/2015 at 16:01
  3.75
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  70
  Samen met mijn vrouw heb ik mij 2 maanden geleden voor Klasseswingers aangemeld. Het is een prima website voor koppels. We vinden de sfeer zeer prettig ook. Er zijn wel zoals gezegd niet veel mensen lid. Verder weinig op aan te merken, we gebruiken de site zeker zeer nog regelmatig.
 2. Reageer Bernard & Katia 23/01/2015 at 08:18
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  We hadden geen betere koppelwebsite kunnen kiezen!

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0