Beste Datingsites

KinkySingles

7.5
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

Kinkysingles websiteEen nieuwe erotische datingsite die het al goed doet is KinkySingles. Je kunt het wel herleiden van de naamgeving: deze datingsite is niet voor personen die een serieuze relatie zoeken. De meeste leden zijn op zoek naar ongebonden contact of een heet avontuur. Wanneer je je hier op instelt en deze voorkeur hebt zul je zeker vermaak hebben op deze casual datingsite.

Een interessante optie van KinkySingles is dat de gratis mogelijkheden vrij scheutig zijn. Zo kun je als nieuw gratis lid ook een beperkt aantal berichten sturen en interesse tonen in andere leden. Tevens kun je na aanmelding je profiel volledig invullen en daarbij multimedia tonen zoals foto’s of video’s.

De gemiddelde respons op berichten is vrij aanzienlijk. Wel moet je hier net zoals bij de meest andere adult datingsites voorzichtig zijn. Check altijd of de persoon wel echt is. Heb je echter een leuk contact gevonden dan kun je eenvoudig met elkaar communiceren en een afspraak plannen.

Een klein nadeel van KinkySingles is dat het nogal een jonge casual datingsite is. Er zijn derhalve nog niet veel mensen lid, en je zult niet in iedere gemeente veel leden vinden, waarbij je bijvoorbeeld dat bij Ondeugend Daten of Klasseswingers wel hebt. Maar dit biedt uiteraard ook mogelijkheden. Iedereen is nieuw dus zal jij als nieuw lid ook meer bekijks trekken. Dit is dan ook een van de redenen dat KinkySingles een goede keuze is voor iedereen die genoeg heeft van de andere erotische datingsites. Deze website maakt een uitstekend fris begin.

Positief:
 • De website zit goed in elkaar
 • Vernieuwend, fris en leuke contacten

Negatief:
 • Nog jonge datingsite, vrij weinig leden

Nu Gratis Aanmelden

Een nieuwe erotische datingsite die het al goed doet is KinkySingles. Je kunt het wel herleiden van ...
7.5 Totale score

KinkySingles is een nieuwe erotische datingsite. Hierdoor zijn er nog niet zoveel leden actief. Positief is wel dat de website eenvoudig in gebruik is en dat profielen regelmatig worden gecontroleerd.

Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
Voeg je beoordeling toe
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0