Beste Datingsites

Girls-Dating

5.9
Gebruikersbeoordeling: 3.5/10 (1 stemmen)

Girls-dating websiteBen je lesbisch, bi of gewoon bischierig dan is Girls-Dating iets voor jou. Deze website is op dit moment een van de meeste populaire online datingsites voor homoseksuelen en biseksuelen. Zoals de naam aangeeft richt de Girls-Dating zich hierbij hoofdzakelijk op vrouwen. Elke dag melden er zich zo’n 60 nieuwe personen bij deze datingsite aan.

Door je aan te melden bij een online dating website die zich in het bijzonder richt op vrouw-vrouw contact zul je sneller in contact komen met soortgenoten. Dit is op de “normale” datingsites immers niet altijd even makkelijk. Op Girls-Dating hoef je de eerste selectie dus niet meer te maken en kun je direct overgaan tot het selecteren op karaktereigenschappen of voorkeuren.

Na gratis aanmelding kun je ook een profiel aanmaken en tot 10 foto’s van jezelf plaatsen. Tevens kun je dan zoeken naar andere profielen, deze bekijken, en een beperkt aantal berichten gebruiken. Ideaal om het uit te proberen dus. Wil je meer opties dan kun je vrij voordelig een betaald membership nemen. Een bijkomende handige optie is dat je je profiel anoniem kunt houden totdat je deze zelf wilt delen met anderen.

Door haar specifieke karakter en hechte gemeenschap is Girls-Dating dynamisch en écht leuk. Tevens is de respons over het algemeen hoog. Diversiteit in het soort contact is ook groot: van serieuze relaties tot flirts, avontuurtjes of gewoon vriendschap. Voor iedere lesbische of biseksuele vrouw een mooi startpunt om online contacten op te doen en misschien wel meer.

Positief:
 • Gewoon een goede en betrouwbare datingsite
 • Dynamisch ledenbestand, veel aanspraak

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Ben je lesbisch, bi of gewoon bischierig dan is Girls-Dating iets voor jou. Deze website is op dit ...
5.9 Totale score

Voor lesbische of biseksuele vrouwen is dit een uitstekende online datingsite. Het aanwezige ledenbestand is divers en er hangt een prettige sfeer. Tevens valt de focus op privacy in positieve zin op.

8.3Onze score
Kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8.5
3.5Gebruikersscore
Kwaliteit
5
Gebruiksgemak
5
Betrouwbaarheid
2
Effectiviteit
2
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer britta 18/02/2015 at 14:52
  1.75
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  50
  Betrouwbaarheid
  20
  Effectiviteit
  20
  De site zit goed in mekaar komen steeds nieuwe mensen bij die je dan helemaal niet meer ziet of niet meer online komen merendeels oudere vrouwen van tussen de 30 en 55 jaar die er op zitten voor jongere lesbiennes tussen de 18 en 20 jaar raad ik deze site niet aan omdat er gewoon weg niets te beleven valt

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0