Beste Datingsites

Gay Parship

8.7
Gebruikersbeoordeling: 8.5/10 (1 stemmen)

GayParship websiteEen van de meest gerenommeerde datingsites voor homoseksuelen in België is Gay Parship. Deze website is een afgeleide van de welbekende koppelingswebsite Parship, maar staat inmiddels volledig op zichzelf met een aanzienlijk ledenaantal. Ieder dag worden er zo’n 50 nieuwe personen lid, wat ervoor zorgt dat de website hard groeit. Op dit moment is Gay Parship dus misschien wel dé online ontmoetingsplek voor gays die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Doordat Gay Parship hetzelfde team als Parship achter zich heeft is de website van hoge kwaliteit en biedt het geavanceerde mogelijkheden. Zo is er de beroemde persoonlijkheidstest. Deze vragenlijst zorgt ervoor dat je kan worden “gematched” met andere leden die aan jouw eisen of voorkeuren voldoen. Verder is de vormgeving van de datingsite dik in orde en zit het er allemaal fris en schoon uit. Het zoeken naar leuke personen is ook erg eenvoudig. Je kunt hierbij op fysieke eigenschappen of persoonskenmerken filteren.

De website staat een hoge kwaliteit voor en vraagt dat ook van haar leden. Hierdoor zijn de personen op de website wat serieuzer en is het vooral voor het zoeken van een vaste relatie erg geschikt. Wil je berichten sturen dan is een betaald abonnement een vereiste – de gratis mogelijkheden zijn summier. Nadeel is derhalve dat de website niet zo toegankelijk is. Voordeel is dat de actieve leden op Gay Parship er wel echt voor gaan.

Kortom, Gay Parship is vooral het proberen waard voor iedere gay die het wat serieuzer wil aanpakken. Het is wellicht wat minder geschikt wanneer je op zoek bent naar een spannend avontuurtje – al zal dat zeker ook wel mogelijk zijn. Wil je eenvoudig leuke andere gays online ontmoeten, dan is Gay Parship het beste online startpunt in België.

Positief:
 • Dé koppelingswebsite voor serieuze gays
 • Frisse en mooie vormgeving
 • Leuke en doortastende persoonlijkheidstest

Negatief:
 • De gratis opties zijn vrij beperkt

Nu Gratis Aanmelden

Een van de meest gerenommeerde datingsites voor homoseksuelen in België is Gay Parship. Deze ...
8.7 Totale score

Net zoals bij Parship is de kwaliteit en vormgeving van deze datingsite prima in orde. De wetenschappelijke test zorgt er hierbij voor dat je op een leuke manier contacten kunt vinden die bij je passen. Gay Parship is een echte aanrader voor serieuze single gays.

8.9Onze score
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
8.5
Betrouwbaarheid
8.5
Effectiviteit
9.5
8.5Gebruikersscore
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
9
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Dimitri 18/01/2015 at 15:33
  4.25
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  90
  Ik heb me hier verleden week aangemeld. Is wel duur, maar je hebt wel meteen leuk contact. De eerste indruk is erg positief.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0