Beste Datingsites

EliteDating

9
Gebruikersbeoordeling: 8.5/10 (4 stemmen)

EliteDating websiteBen je een hoger opgeleide Vlaming dan zal EliteDating een van de beste keuzes voor online dating zijn. Deze website heeft al diverse jaren succes in België als het om koppelen van hoger opgeleide singles gaat. Daarbij staat het vooral bekend om de relatieve hoge effectiviteit van de matching.

EliteDating is een afgeleide van het Duitse eDarling, dat is opgezet vanuit een sterke wetenschappelijke basis. Verwacht dus bij EliteDating een leuke en krachtige persoonlijkheidstest, met veel diepgaande vragen. De uitkomst van deze test bepaalt wie er aan je wordt aanbevolen op de datingsite. Samen met de test van Parship is dit toch wel zo’n beetje de beste wetenschappelijke datingtest van België. Natuurlijk kun je ook op de gewoon normale wijze profielen zoeken en met andere leden praten. Dit alles zit op EliteDating prima in elkaar.

Door haar nadruk op een kwalitatief hoogstaande datingsite is EliteDating erg fijn in gebruik. De layout is dik in orde en de keuze aan opties is groot. Zo zijn er vele multimedia functionaliteiten. Dat EliteDating in haar opzet gelooft toont zich ook in de fameuze “geld-terug” garantie, indien je als betalend lid geen geschikte date kunt vinden. Overigens is de aanmelding gratis, maar bij betaling wordt het aantal aantrekkelijke opties wel een stuk groter.

EliteDating is een serieuze datingsite. Dit betekent dus dat het niet zo direct van pas komt voor het vinden van een contact voor een avontuurtje. Het gaat hier om het koppelen voor een serieuze relatie. Dit doet EliteDating echter zeer goed en biedt het alle functionaliteiten voor de hoger opgeleiden vrijgezel in België en Vlaanderen om hier met succes mee aan de slag te gaan.

Positief:
 • Zeer hoge kwaliteit van dienstverlening
 • Sterke wetenschappelijke koppelingstest

Negatief:
 • Het lidmaatschap is niet goedkoop

Nu Gratis Aanmelden

Ben je een hoger opgeleide Vlaming dan zal EliteDating een van de beste keuzes voor online dating ...
9 Totale score

Zeker voor hoger opgeleiden is EliteDating een online datingsite die niet te missen is. De website bevat onder andere een breed aanbod profielen, een leuke sfeer, een prima persoonlijkheidstest en een uitmuntende service.

8.5Onze score
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
9
8.5Gebruikersscore
Kwaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5
Betrouwbaarheid
8.7
Effectiviteit
8.5
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
4 Beoordelingen
 1. Reageer Katja Vandamme 14/01/2015 at 05:12
  5
  Kwaliteit
  100
  Gebruiksgemak
  100
  Betrouwbaarheid
  100
  Effectiviteit
  100
  Hier heb ik de man van mijn dromen ontmoet!
 2. Reageer Marjaatje 17/01/2015 at 15:58
  3.6
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  70
  Is ok wel... Ik heb me hier goed vermaakt, maar een leuke relatie is hier nog niet uit gekomen..
 3. Reageer Peter van D. 29/01/2015 at 10:06
  4.5
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Je kunt mij een grote fan van deze site noemen.. Ik heb er heel wat geprobeerd maar dit is toch wel de beste op vrijwel alle punten; gebruiksvriendelijk, goede klantenservice, en bovenal veel reacties op aanspraak.
  + POSITIEF: Werkt prettig, veel aanspraak
  - NEGATIEF: Geen
 4. Reageer Lieve 28/03/2015 at 13:35
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Ik vind het een prettige website. Er zijn niet altijd evenveel mensen actief, maar de meesten zijn wel gedreven en reageren leuk.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0