Beste Datingsites

EasyFlirt

6.5
Gebruikersbeoordeling: 6.7/10 (1 stemmen)

Easyflirt websiteEen nog jonge online datingwebsite in België is EasyFlirt. Na oprichting in 2011 heeft deze website al snel een grote hoeveelheid singles lid weten te maken, waardoor je niet het gevoel hebt dat deze website nog maar een aantal jaren bestaat. De vele positieve verhalen en recensies tonen ook aan dat de meeste mensen op EasyFlirt tevreden zijn met de geboden service. Naast België is de datingsite ook erg actief in Frankrijk. Op deze profielen kan er ook gezocht worden.

Wanneer je gratis lid wordt van EasyFlirt zijn er reeds een aantal functies waar je gebruik van kunt maken. Zo heb je uiteraard de mogelijkheid om wat over jezelf te vertellen, maar ook de zoekfunctie werkt goed en andere profielen zijn eenvoudig te vinden. Ga je voor het betaalde maandabonnement dan heb je wel meer opties om contact te maken met anderen. Voorbeelden van communicatiemiddelen op de site zijn webcam chat, instant speedchat, email en telefonisch contact.

Het team achter EasyFlirt is iedere dag zeer actief. Bij meldingen over onoprechtheid of valse profielen worden deze direct gecontroleerd. Invalide profielen worden daarbij zo snel mogelijk verwijderd. Deze datingsite is derhalve betrouwbaar te noemen.

EasyFlirt heeft ook twee secties, een voor het serieuze daten en een sectie voor meer flirten en kortstondig contact. Je kunt zelf uitmaken waarvoor je lid wil worden. Deze splitsing is interessant, al niet altijd even handig omdat je echt een keuze moeten maken waardoor het gebruik van de website minder flexibel en vrij is als bijvoorbeeld MeetPlaza of Relatieplanet. Desalniettemin is EasyFlirt een erg gedegen en leuke datingsite, en we kunnen deze website dan ook positief beoordelen.

Positief:
 • Relatief veel gratis functies
 • Je kunt er zowel flirten als serieus bezig zijn

Negatief:
 • De website doet soms wat onhandig aan

Nu Gratis Aanmelden

Een nog jonge online datingwebsite in België is EasyFlirt. Na oprichting in 2011 heeft deze website ...
6.5 Totale score

Easyflirt is zeker geen verkeerde datingsite en de moeite van het proberen waard. Door de bank genomen zijn echter een aantal andere mainstream datingsites in België net wat beter op algeheel aanbod, succesmogelijkheden en functionaliteiten.

6.3Onze score
Kwaliteit
6.5
Gebruiksgemak
5.5
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
7
6.7Gebruikersscore
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Katja Vandamme 14/01/2015 at 05:11
  3.35
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Werkt prettig, maar ik vind de website wel erg (te) commercieel. Voor mij werkt Elitedating veel beter!

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0