Beste Datingsites

Casual Club

6
Gebruikersbeoordeling: 5.5/10 (1 stemmen)

Casual Club websiteEen van de betere casual datingsites van België is Casual Club. Deze website is vooral geschikt voor personen die contact willen met anderen personen zonder teveel gebonden te zijn. Zowel singles als mensen in een relatie melden zich veelvuldig bij Casual Club aan. Bij die laatste groep gaat het dan vooral om personen die een affaire zoeken. Het aantal vrouwen en mannen op de datingsite is vrij goed in balans, iets wat je niet altijd bij andere erotische datingsites ziet.

Casual Club staat voor kwaliteit en dat is te zien aan de stijlvolle vormgeving. De website is fijn in gebruik. Bij de gratis aanmelding wordt je door een vragenlijst gebracht, waarvan de antwoorden ook worden opgenomen in je profiel. Het voordeel hiervan is dat ieder lid wel wat interessante informatie bij zijn of haar profiel heeft staan, waardoor je een betere keuze kunt maken wanneer je iemand zoekt.

Het team achter Casual Club is toegewijd en kwijt zich regelmatig van hun taak om profielen te controleren. Het gevaar van scammers ligt bij veel adult datingsites immers altijd op de loer. Doordat er een goede controle op zit zijn de meeste profielen geverifieerd en betrouwbaar.

Casual Club richt zich vooral op vrijgezellen met een goed profiel. Dat wil zeggen, singles die hun zaakjes goed op orde hebben. Mocht je onder deze doelgroep vallen dan is Casual Club een degelijke geschikte erotische datingsite om een uit te proberen. Voor iedereen die wel eens een heet avontuur wil meemaken een goede mogelijkheid dus.

Positief:
 • Deze casual datingsite staat voor kwaliteit
 • Betrouwbaar, profielen worden gecontroleerd
 • Mannen en vrouwen goed in verhouding

Negatief:
 • Gratis functies zijn niet heel uitgebreid

Nu Gratis Aanmelden

Een van de betere casual datingsites van België is Casual Club. Deze website is vooral geschikt ...
6 Totale score

Deze casual datingsite heeft een aantal goede punten, zoals een prima verhouding tussen mannen/vrouwen en een afdoende controle van de profielen. Desalniettemin zijn er betere erotische datingsites in België op aanbod en matching mogelijkheden.

6.4Onze score
Kwaliteit
6.5
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6
5.5Gebruikersscore
Kwaliteit
5
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
3
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Marc 08/02/2015 at 13:11
  2.75
  Kwaliteit
  50
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  30
  Stijlvol, maar heeft niet de "waren" in huis.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0