Beste Datingsites

C-Dating

7.6
Gebruikersbeoordeling: 8.2/10 (1 stemmen)

C-Dating websiteDe adult datingsite C-Dating is alweer enige jaren actief en kunnen we het inmiddels als een betrouwbare speler bestempelen. Deze website richt zich voornamelijk op koppeling met een erotisch karakter. De doelgroep van C-Dating zijn voornamelijk personen die onafhankelijk en ondernemend zijn. In praktijk zijn hierdoor veel personen lid  die in de hogere inkomensklasse vallen.

De lijfspreuk van de datingsite is “eenvoudig casual daten” en dat toont het door contact leggen simpel te maken. De interface is duidelijk en intuïtief. Een profiel is zo opgezet en je kunt dan direct beginnen met het bekijken van andere leden. Je kunt onder meer met elkaar communiceren door middel van instant messaging, email of videochat.

Een klein probleem bij deze casual datingsite is dat het niet altijd duidelijk is of een profiel oprecht is dan wel niet. Dit is vooral bij vrouwelijke profielen het geval. Tevens lijken de aanwezige dames vooral op zoek naar een rijke man die hun financieel kan onderhouden. Dit maakt dat de hele sfeer op de website een zakelijk en transactioneel karakter heeft. Probeer dus te filtreren op persoonskenmerken en echtheid. En ga anders voor de betere casual datingsites.

Wanneer je echter je verstand er goed bijhoudt zijn er nog voldoende serieuze personen op de website die in zijn voor een avontuur. Deze contacten maken dat C-Dating zeker de moeite van het uitproberen waard kan zijn.

Positief:
 • Mooi, classy erotische datingsite
 • Zit goed in elkaar, goede functionaliteit

Negatief:
 • Niet alle leden zijn echt

Nu Gratis Aanmelden

De adult datingsite C-Dating is alweer enige jaren actief en kunnen we het inmiddels als een ...
7.6 Totale score

Deze casual datingsite gaat voor kwaliteit en daarin slaagt het grotendeels. Zoals gewoon bij erotische datingsites moet je oppassen voor onoprechte profielen. Dat terzijde bevat C-Dating veel prettige functionaliteiten en is het aanbod van leden prima.

7Onze score
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7.5
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
7.5
8.2Gebruikersscore
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
9
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Franck 13/01/2015 at 09:36
  4.1
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  90
  Mooie dames..

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0