Beste Datingsites

Bilove

7.3
Gebruikersbeoordeling: 7.2/10 (1 stemmen)

Bilove BE websiteBen je biseksueel of nieuwsgierig naar contact met andere vrouwen? Dan kun je eenvoudig en prettig contacten opdoen via de datingsite Bilove. Deze koppelingswebsite laat je in contact komen met andere vrouwen die je voorkeuren delen. Bilove faciliteert zowel vluchtige contacten als dates voor een serieuze relatie. De gemiddelde leeftijd van de leden ligt zo tussen de 25 en 45 jaar.

Bilove is na succes in Nederland ook de Belgische (Vlaamse) markt opgegaan. Hierdoor kun je niet alleen contact maken met vrouwen in België maar ook in Nederland. Volgens de website zijn veel vrouwen biseksueel en hebben de stille wens voor intiem contact met andere vrouwen. Bilove.be wil aan deze wens voldoen door een platform te bieden om vrouwen met elkaar contact te laten maken. Het is daarom ook wat meer laagdrempelig dan datingsites als Gay Parship of Girls-Dating die zich puur op homo’s of lesbiennes richten.

Na de gratis registratie kun browsen naar andere leden en hun details bekijken. Voor communicatie is wel een betaalde optie nodig. Je kunt via het platform van Bilove.be chatten en berichtjes uitwisselen met andere leden. Dit systeem werkt uitstekend. Wat ook erg prettig is dat dit ook voor de mobiel mogelijk is, waardoor je het altijd en overal kunt doen.

Bilove hecht veel waarde aan privacy. Je kunt derhalve je foto’s onzichtbaar maken voor openbaar gebruik en je deze alleen aan personen op je vriendenlijst tonen. Het prettige hieraan is dat je dus niet door bekenden kan worden herkend.

Deze website voor biseksuele dan wel bischierige vrouwen voldoet derhalve aan de verwachtingen voor deze doelgroep. Omdat Bilove nog niet zo lang in België actief is, kan het aantal leden op bepaalde plekken wellicht nog wat laag liggen. Maar laat je dat er niet van weerhouden om je aanmelden indien je geïnteresseerd bent in contact met andere vrouwen. De gemiddelde response blijkt namelijk erg hoog te liggen.

Positief:
 • Prettig in gebruik – veel privacy
 • Sterk in haar niche

Negatief:
 • Nog niet veel personen lid

Nu Gratis Aanmelden

Ben je biseksueel of nieuwsgierig naar contact met andere vrouwen? Dan kun je eenvoudig en prettig ...
7.3 Totale score

Voor vrouwen op zoek naar vrouwen is Bilove geen verkeerde datingsite. Ofschoon het platform niet zoveel leden heeft is de gemiddelde respons prima en is de website prettig in gebruik.

7.3Onze score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
6.5
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7.5
7.2Gebruikersscore
Kwaliteit
7
Gebruiksgemak
7
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
8
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer jolande 18/01/2015 at 15:29
  3.6
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  80
  Leuke website!

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0