Beste Datingsites

Be2

8
Gebruikersbeoordeling: 7.3/10 (4 stemmen)

Be2 websiteBe2 is een van de meer grote algemene dating websites met daarbij een internationale bekendheid. Deze datingsite is naast België ook in de rest van Europa erg actief. Be2 is vooral geschikt voor vrijgezellen boven de 30 jaar die op zoek zijn naar serieuze relatie. De website pleegt te stellen dat men pas tevreden is als leden vertrekken omdat deze met succes een koppel hebben gevormd. De verhouding tussen de mannen en de vrouwen op Be2 is nagenoeg gelijk, met daarbij over het algemeen iets groter aandeel van vrouwen. Ook voor Belgen die Frans spreken is Be2 geen verkeerde keuze. De gebruikers komen immers uit heel België waardoor je keuzemogelijkheden groot zijn.

Het Be2 Platform

Be2 heeft grote investeringen gedaan om het platform dat er vandaag de dag staat op te zetten en te onderhouden. Dit toont zich onder meer door het handige en mooie design, en het feit dat het contact leggen tussen leden goed geregeld is. Tevens houdt Be2 een actieve blog met community bij waarin er veel handige tips voor online dating worden gegeven. En niet te vergeten is de leuke en inzichtelijke persoonlijkheidstest. Ieder lid kan deze test doen. Op basis van de uitslagen kan je dan worden gekoppeld met personen die dezelfde persoonlijkheidskenmerken hebben als jijzelf. Het platform van Be2 toont hierbij overeenkomsten met concurrenten als Parship of EliteDating.

Vooral het gebruiksvriendelijke zoeken en de weergave van de profielen zijn het waard om te nog eens te noemen. Naargelang je voorkeuren kun je de database van Be2 doorzoeken, voor zowel uiterlijke kenmerken als innerlijke kenmerken. Zo heb je ook meer kans dat het contact leuk en nuttig is.

Aanmelding en Gebruik

Registratie is gratis. Je kunt dan ook in principe gratis berichten sturen, maar dit is wel beperkt en er zit een tijdslimiet op. Een andere leuke gratis functie is dat je andere leden kunt vragen om een vragenlijstje in te vullen. Zo krijg je een beter beeld van de andere persoon. Wil je serieus gaan daten en veel berichtjes gaan sturen dan is het betaalde membership overigens wel een betere optie. Je kunt dan ook zien wie er allemaal je profiel heeft bekeken.

De klantenservice van Be2 is goed opgezet en controleert ook regelmatig de website op onjuiste of valse profielen. Je kunt de klantenservice hier ook opmerkzaam op maken, in het geval je zelf een onoprecht profiel waarneemt, waarna er prompt wordt gereageerd indien nodig. Dit maakt dat Be2 erg betrouwbaar is en het een veilige omgeving voor gezellig online daten is. Tevens zul je zo meer tijd hebben voor contact met personen die er ook echt voor willen gaan.

Conclusie

Be2 is een gerenommeerde internationale datingsite met een professioneel platform. Op de gehele structuur en vormgeving van Be2 is weinig aan te merken. Intensief gebruik, inclusief communicatie, is niet gratis maar dit zorgt er wel voor dat de geboden kwaliteit gehandhaafd wordt. Onder de leden is de response hoog en heerst er een prettige sfeer. Hierbij valt op dat de meeste leden serieus bezig zijn en overwegend een vaste relatie willen. Ben je dus op zoek naar een serieus contact dan is Be2 op dit moment een van de beste online datingsites in België.

Positief:
 • Grote datingsite met veel leden
 • Leuke en uitgebreide vragenlijst
 • Veel extras en tips

Negatief:

Nu Gratis Aanmelden

Be2 is een van de meer grote algemene dating websites met daarbij een internationale bekendheid. ...
8 Totale score

Be2 is een prima datingsite voor vrijgezellen van 30 jaar en ouder. Deze datingsite heeft haar sporen internationaal verdiend en doet het ook in België uitstekend.

7.5Onze score
Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
7
7.3Gebruikersscore
Kwaliteit
7.0
Gebruiksgemak
7.7
Betrouwbaarheid
7.5
Effectiviteit
7.0
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
4 Beoordelingen
 1. Reageer Eugene 13/01/2015 at 09:24
  3.5
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  70
  Een ok website voor mij...
 2. Reageer Franck 14/01/2015 at 05:08
  3.25
  Kwaliteit
  70
  Gebruiksgemak
  70
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Be2 is geen slechte website, maar ik vond dat er op andere datingsites er meer aanbod was...
 3. Reageer Marie Courten 07/02/2015 at 12:00
  4
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  80
  Effectiviteit
  80
  Mijn ervaring is over het algemeen goed. Het is duidelijk hoe het werkt. Toch zijn er ook veel vage personen actief, waarbij ik het idee heb dat velen maar afwachten of uit oude profielen bestaat. Wel wat leuke contacten gemaakt via Be2, dus is de balans in evenwicht.
 4. Reageer Anna V 12/02/2015 at 15:03
  3.85
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  70
  Goed, maar wel redelijk duur. Be2 werkt allemaal heel goed maar je kunt merken dat het een internationale website is.. Het is niet altijd heel druk. De mensen die er bij zitten zijn over algemeen wel prettig in contact.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0