Beste Datingsites

Alleenstaande Papas

6.9
Gebruikersbeoordeling: 6.0/10 (1 stemmen)

Alleenstaande Papa's websiteZoals de naam al doet vermoeden is Alleenstaande Papas een datingsite voor alleenstaande vaders. Deze online dating website is gekoppeld aan Alleenstaande Mamas, die onder dezelfde eigenaar valt. De bezoekers van Alleenstaande Papas kunnen dus ook contact maken met alleenstaande moeders die bij de andere website ingeschreven staan.

De website zit heel gedegen in elkaar. Na de gratis aanmelding kunnen bezoeker een profiel aanmaken en een foto album samenstellen. Zo kun je laten zien wie je bent op een leuke manier. Tevens kun je beperkt gebruik maken van de instant messaging chat. Voor intensief gebruik zal wel een betaald abonnement moeten worden afgesloten.

Verder is het de website gebruiksvriendelijk. Alles wordt duidelijk aangegeven en contact met de klantenservice is probleemloos. Maar voor de meeste vragen kun je de antwoorden vinden bij de hulpfunctie. Controle op de profielen is ook degelijk: foute of onoprechte profielen worden na melding en check verwijderd. Dit zorgt ervoor dat je altijd met personen praat die echt op zoek zijn naar een contact.

Doordat Alleenstaande Papas sterk gericht is op een bepaalde doelgroep is de kans op een goede match ook heel hoog. Wanneer je kinderen geen probleem vindt dan zul je de mogelijkheden voor het uitkiezen hebben. Dit toont zich ook door de gemiddeld hoge respons op verstuurde berichten. Deze datingsite is derhalve zeker het proberen waard voor iedere single vader.

Positief:
 • Dé datingsite voor single vaders
 • Gratis mogelijkheden zijn bovengemiddeld

Negatief:
 • Geen uitgebreide functionaliteiten

Nu Gratis Aanmelden

Zoals de naam al doet vermoeden is Alleenstaande Papas een datingsite voor alleenstaande vaders. ...
6.9 Totale score

Deze datingsite is een prima startpunt voor alleenstaande vaders tot het verkrijgen van leuke online contacten en dates. De functionaliteiten zijn niet heel uitgebreid maar de sfeer is goed en je hebt er snel aanspraak.

7.8Onze score
Kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8.5
Effectiviteit
7
6.0Gebruikersscore
Kwaliteit
6
Gebruiksgemak
6
Betrouwbaarheid
6
Effectiviteit
6
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Pieter Goossens 27/01/2015 at 15:20
  3
  Kwaliteit
  60
  Gebruiksgemak
  60
  Betrouwbaarheid
  60
  Effectiviteit
  60
  Het is geen slechte website maar ik heb meer mijn draai kunnen vinden op andere datingsites.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0