Beste Datingsites

Alleenstaande Mamas

7.8
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

Alleenstaande Mama's websiteHet aantal vrijgezelle ouders groeit ieder jaar gestaag. Om alleenstaande moeders én vaders een platform te bieden voor contact, is de dating website Alleenstaande Mamas opgezet. Als alleenstaande ouder is een leuk contact vinden en behouden via de normale datingsites niet altijd even makkelijk. Een bijzonder hierop ingericht platform als Alleenstaande Mamas maakt dit veel eenvoudiger.

Zowel vrijgezelle moeders als vrijgezelle vaders kunnen zich voor deze datingsite gratis aanmelden. De website is overigens gekoppeld aan de datingsite Alleenstaande Papas, waardoor leden van die site ook op een zelfde wijze te vinden zijn. Je kunt op deze online datingsite zowel contacten opdoen voor een relatie, vriendschap of een kortstondig avontuur. De diversiteit aan profielen is opmerkelijk groot. Hierdoor is het altijd wel mogelijk om een prettig contact op te doen dat aan jouw voorkeuren voldoet.

Qua mogelijkheden is Alleenstaande Mamas gewoon degelijk. Geen overbodige toeters en bellen, maar gewoon ouderwets terug naar de kern van online daten. Dat betekent dus dat je een profiel aan kunt maken, foto’s kunt uploaden, naar andere kunt zoeken op karaktereigenschappen en deze personen een bericht kunt sturen. Na gratis inschrijving kun je ook direct gebruik maken van de chatbox.

Door haar specifieke aanpak is Alleenstaande Mamas een ideale website voor iedere single met kinderen. Ieder dag melden er zich zo’n 100 nieuwe leden aan, dus het ledenaantal groeit sterk en is de interactie op de datingsite dynamisch te noemen. Wanneer je in haar doelgroep valt, kunnen we we deze datingsite dus van harte aanbevelen.

Positief:
 • Dé datingsite voor single moeders
 • Gratis mogelijkheden zijn bovengemiddeld

Negatief:
 • Geen uitgebreide functionaliteiten

Nu Gratis Aanmelden

Het aantal vrijgezelle ouders groeit ieder jaar gestaag. Om alleenstaande moeders én vaders een ...
7.8 Totale score

Voor alleenstaande moeders is deze website hét startpunt voor online daten. Veel opties zijn gratis en je hebt er snel aanspraak. Wel zijn de mogelijkheden tot communicatie relatief wat beperkt.

Kwaliteit
7.5
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8.5
Effectiviteit
7
Voeg je beoordeling toe
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0