Beste Datingsites

Affairemarkt

8.2
Gebruikersbeoordeling: 8.2/10 (1 stemmen)

Affairemarkt websiteZoek je een adult website zonder toeters en bellen? Dan is Affairemarkt niet een verkeerde. De website heeft een interessante vormgeving, waardoor je direct het idee hebt bij een frisse en nieuwe casual datingsite beland te zijn. Naar de stelling van deze datingsite zijn er per dag meer dan duizend personen actief die een hete date via de website vinden. Affairemarkt is in de gehele Benelux actief.

De website is sterk gebruiksvriendelijk en dat toont zich onder meer in de handige zoekfunctie en de schone weergave van profielen. Daarbij is de response van de dames over het algemeen prima. Zoals bij de meeste erotische datingsites is het raadzaam om goed te selecteren en de profielen dubbel te controleren op echtheid. Het uitstekende team achter Affairemarkt helpt hier goed bij mee door onoprechte leden rap te verwijderen.

Om je aan te melden bij Affairemarkt moet je ouder dan 18 jaar zijn, daar deze datingsite een sterk erotisch karakter heeft. Registratie is gratis maar voor de meeste functie heb je toch een betaalde optie nodig. Dit werkt op Affairemarkt via zogenoemde credits, en handig systeem waarbij je wel goed moet kiezen waaraan je ze uitgeeft.

Naast dat Affairemarkt er leuk uitziet en hoge verwachtingen met haar vormgeving schept maakt het dit daarbij ook waar. Het is een prettige casual datingsite in gebruik met veel positieve mogelijkheden. Ben je op zoek naar een leuke avond dan is Affairemarkt dus een prima startpunt.

Positief:
 • Schone en eenvoudige vormgeving
 • In het algemeen veel positieve respons

Negatief:
 • Soms is goed selecteren op leden aan te raden

Nu Gratis Aanmelden

Zoek je een adult website zonder toeters en bellen? Dan is Affairemarkt niet een verkeerde. De ...
8.2 Totale score

Een prima website voor een erotisch avontuur. Ben op de hoede voor foute profielen en dan zul je een leuke tijd kunnen hebben met de contacten die je via Affairemarkt opdoet.

8.1Onze score
Kwaliteit
8.5
Gebruiksgemak
8.5
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
8.5
8.2Gebruikersscore
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
7
Effectiviteit
8
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
1 Beoordeling
 1. Reageer Pieter de Vouw 27/12/2014 at 20:09
  4.1
  Kwaliteit
  90
  Gebruiksgemak
  90
  Betrouwbaarheid
  70
  Effectiviteit
  80
  Ik ben zeer tevreden met de diensten van Affairemarkt
  + POSITIEF: Een fijne website voor licht vermaak
  - NEGATIEF: Ik vond het niet altijd even duidelijk of iemand oprecht is

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0