Beste Datingsites

50plusMatch

8.5
Gebruikersbeoordeling: 8.5/10 (2 stemmen)

50plusmatch website

België kent steeds meer vrijgezelle 50 plussers. En veel van deze senioren zijn op zoek naar een geschikte levenspartner. Dat verklaart dan ook een deel van het succes van de senioren datingsite 50plusMatch. Niet alleen is online daten met 50plusMatch behoorlijk handig, maar biedt het ook speciale functionaliteiten voor iedereen van 50 jaar en ouder.

De website van 50plusMatch is fris en duidelijk. Het zoeken naar andere singles is recht door zee, maar je kunt ook selectie maken op gewenste karaktereigenschappen. Tevens biedt de website extra handigheden voor ouderen. Zo is speciaal er voor personen die slechtziend zijn een vergrotingsfunctie, en dus kunnen de letters en afbeeldingen groter worden gemaakt. Verder heeft het als online datingsite de gebruikelijke faciliteiten, zoals een chatfunctie en het gebruik van multimedia (foto’s, video) om je profiel te verrijken.

50plusMatch is een grote speler in matching voor senioren en is een van de meer populaire senioren datingsites. Dat heeft een aantal voordelen. Ten eerste zul zo sneller een leuk contact opdoen via de website, en heb je veel te kiezen. Daarbij kan de website door deze schaal ook betere functionaliteiten aanbieden. Tenslotte is er door deze populariteit altijd wel een interessant contact bij je in de buurt te vinden. Aanmelding voor de datingsite is gratis; voor het sturen van bericht moet wel een betaald abonnement worden afgesloten. Deze kan overigens ook heel eenvoudig worden opgezegd.

Kort gezegd biedt 50plusMatch een zeer degelijke basis voor senioren om aan te vangen met online daten. Vergeleken met grote datingsites als Relatieplanet of Rendez-vous biedt 50plusMatch daarbij net wat meer focus en specialisatie voor senioren. Een minpuntje is dat de klantenservice soms wat traag is met reageren. Maar je zult naar verwachting weinig problemen ondervinden met de website en er is ook een praktische handleiding. Voor iedere single 50 plusser in België de moeite waard dus!

Positief:
 • Heldere en duidelijke vormgeving
 • Eenvoudig in gebruik
 • Veel actieve leden op de website

Negatief:
 • De klantenservice is soms wat traag

Nu Gratis Aanmelden

België kent steeds meer vrijgezelle 50 plussers. En veel van deze senioren zijn op zoek naar een ...
8.5 Totale score

50PlusMatch is een van de betere datingsites voor senioren in Vlaanderen. De vormgeving en gebruiksvriendelijk zijn gewoon zeer degelijk en het aanbod van leuke contacten is groot en van hoge kwaliteit.

8.5Onze score
Kwaliteit
9
Gebruiksgemak
8
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
9
8.5Gebruikersscore
Kwaliteit
8.0
Gebruiksgemak
8.0
Betrouwbaarheid
9.0
Effectiviteit
9.0
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
2 Beoordelingen
 1. Reageer Lia Vanderhaeghen 24/01/2015 at 15:12
  4.25
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  Fijne datingsite, ik heb geen negatieve punten. Ik vind het contact via de website heel prettig.
 2. Reageer Dries 04/02/2015 at 10:51
  4.25
  Kwaliteit
  80
  Gebruiksgemak
  80
  Betrouwbaarheid
  90
  Effectiviteit
  90
  50 plus match is prima en prettig in gebruik. Geen klachten.

Beoordeel deze datingsite

0
0
0
0