Beste Datingsites

50Liefde BE

8.3
Gebruikersbeoordeling: Nog Geen Beoordelingen! Voeg je beoordeling toe

50plusmatch websiteDe senioren website 50liefde.be heeft als doel om het internet daten voor 50 plussers leuk en eenvoudig te maken. Deze datingsite is nog niet zo lang bezig in België en Vlaanderen maar heeft toch binnen korte tijd snel een behoorlijk ledenaantal gekregen. Het is hierdoor binnen de senioren dating websites een grote partij geworden en eventueel een goede keuze voor 50 plussers die online op zoek naar een afspraakje of een relatie. 50liefde.be heeft relatief een hoog aantal vrouwen; meer dan de helft van de leden is vrouw.

Een belangrijk voordeel van 50liefde BE  is haar gebruiksvriendelijkheid. De website is ruim opgezet met duidelijke knoppen en menu’s. Dit maakt dat het platform erg prettig in gebruik is. Er zijn in feite geen onduidelijkheden voor nieuwe gebruikers en men kan zo aan de slag met het aanmaken van een nieuw profiel. Het online datingplatform vergeet ook de privacy en veiligheid van haar leden niet. Profielen worden gecheckt op betrouwbaarheid en echtheid. Hierdoor kun je er van op aan dat je ook met echte personen spreekt op de website.

Ook deze datingsite maakt gebruik van een matching software systeem. Hierdoor krijgt je op basis van het profiel direct potentiële overeenkomsten met andere leden getoond, zodat je op basis van gemeenschappelijke interesses of eigenschappen een afspraak kunt plannen. Volgens 50liefde.be is dit een van de sterkste factoren voor het succes van de website. De website stelt immers dat meer dan een derde van alle leden succesvol een afspraakje of relatie vindt. Dit is geen zeker slecht percentage als we dat vergelijken met andere datingsites.

50liefde BE zal zich uiteraard nog verder moeten gaan bewijzen in de Vlaamse online datingmarkt. Maar de basis van het platform is sterk en zal ongetwijfeld nog meer personen over de streep gaan helpen om zich aan te melden. Eerste inschrijving is gratis. Voor een premium lidmaatschap moet wel worden betaald. Hiermee kan je dan beter communiceren met andere personen op het platform, bijvoorbeeld via het interne mailingssysteem of de chat. Tevens zijn dan ook alle foto’s zichtbaar bij ieder profiel.

Positief:
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Helder en leuk matchingssysteem

Negatief:
 • Website is nog nieuw en zal zich nog moeten bewijzen

Nu Gratis Aanmelden

De senioren website 50liefde.be heeft als doel om het internet daten voor 50 plussers leuk en ...
8.3 Totale score

50liefde.be is een nieuwe datingsite voor senioren in Vlaanderen. De website is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een effectief matchingssysteem. Het een en ander zal zich nog moeten bewijzen maar de basis van deze datingsite is prima.

Kwaliteit
8
Gebruiksgemak
9
Betrouwbaarheid
8
Effectiviteit
8
Voeg je beoordeling toe  |  Lees beoordelingen en reacties
Geen Gebruikerbeoordelingen

  Beoordeel deze datingsite

  0
  0
  0
  0